• Reprenem els cursos a partir del 15 de setembre!

  28 agost, 2015

  Per als pròxims quatre mesos el Centre de Formació i Desenvolupament ofereix 34 cursos presencials i online, amb 16 noves propostes temàtiques, entre les quals trobem consells pràctics per a persones que volen obrir-se un camí com a professionals freelance

  Hi trobareu, entre d'altres, recomanacions d’estil i llenguatge per fer servir a twitter, gamificació, noves narratives multimedia, eines i tècniques de comunicació per a ajuntaments petits, elaboració d’un pla de comunicació interna, tècniques de redacció publicitària, orientacions per treballar com a consultor de comunicació, immersió en les xarxes socials visuals, creació de vídeos professionals, InDesign, anàlisi del llenguatge gràfic o la postproducció digital de fotografia. Alhora, es reediten alguns dels últims cursos que han tingut més demanda.

  En concret, el 15 de setembre s’inaugura el nou calendari amb el curs Quin llenguatge i estil hem de fer servir a Twitter, a càrrec de Sílvia Llombart, seguit del webinar Com fer fotografies interactives, presentat per Nereida Carrillo, i del curs Emprendre i innovar en periodisme amb Pau Llop.

  Podeu trobar en aquest web tots els programes detallats. L’oferta de cursos s’anirà ampliant amb noves edicions a les seus de les demarcacions. Recordeu que el període d’inscripció s’obre un mes abans de l’inici de cada curs.

  Tots els nostres cursos estan oberts a la participació tant dels col·legiats i col·legiades, com d’aquells professionals que estiguin interessats en la formació centrada en el periodisme, la informació i la comunicació.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.