• Ricard Torquemada participa en l’Experiència de periodista

  22 febrer, 2019

  El periodista de Catalunya Ràdio, Ricard Torquemada, parlarà de la seva vida professional aquest dilluns, 25 de febrer (19h), a l’Antiga Audiència de Tarragona, en el marc de l’onzena edició del cicle de conferències Experiència de periodista.

  Font:
  CCMA

  Torquemada dirigeix les transmissions del Barça a Catalunya Ràdio després de formar part durant 18 anys de l’equip de Joaquim M. Puyal. Va treballar als diaris Marca i Sport. L’any 1996 es va incorporar a l'equip d'Esports de Catalunya Ràdio, i del 2004 al 2008 va ser cap del departament d'Esports de l’emissora. També ha format part de l'equip de les transmissions de Champions de TV3, i col·labora en diferents programes de Catalunya Ràdio i Esport3, i també en premsa. És autor del llibre Fórmula Barça.

  Els periodistes Laura Rosel (20 de febrer), Ricard Torquemada (25 de febrer) i Carlos Enrique Bayo (4 de març) i el fotoperiodista Emilio Morenatti (11 de març) són els convidats d’enguany a l’Experiència de periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació l’Ajuntament de Tarragona.

  L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública.

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.