• Segona trobada d’Emprenedoria i Networking al Col·legi de Periodistes

  8 maig, 2018

  Encara estàs a temps d'apuntar-te a la trobada que farem avui, dijous 24 de maig, a les 18:30h a la seu del Col·legi de Periodistes. Intercanvia les teves idees i contacta amb col·laboradors per desenvolupar projectes o negocis. Confirma la teva assistència a cfd@periodistes.cat. 

  El Col·legi de Periodistes t’ofereix un espai obert de discussió i d’intercanvi perquè com a freelance o autònom tinguis un punt de trobada habitual per compartir talent i experiències i també generar col·laboracions professionals.

  Podràs aprofitar per compartir les teves idees i contactar amb col·laboradors per desenvolupar o complementar un projecte o negoci que tinguis en ment o que ja hagis iniciat. També pots aprofitar per oferir els teus serveis professionals a altres col·legiats que ho necessitin.

  Et convidem a la segona trobada que farem el dijous 24 de maig, a les 18:30h a la seu del Col·legi a Barcelona.

  Començarem amb una xerrada, a càrrec del periodista Enrique Canovaca, que parlarà sobre les noves tendències del periodisme digital i ens explicarà quines són les claus per poder tenir un negoci periodístic solvent.

  Enrique Canovaca de la Fuente és doctor en Comunicació per la Universitat Rovira i Virgili i professor associat de la mateixa universitat a les assignatures de Periodisme i Crítica Cultural i Periodisme a Internet. Ha estat un dels impulsors del diari digital local Reusdigital.cat, projecte al qual encara continua vinculat, i té experiència en altres mitjans de comunicació (El Punt Avui, Lanova Ràdio, Canal Reus TV, CMD Sport, Infocamp.cat).

  Amb la seva experiència com a emprenedor digital en l'entorn periodístic i partint de la base que està elaborant un llibre sobre models de negoci de la premsa digital a Catalunya, farà una descripció de quines són les claus per poder tenir un negoci periodístic solvent a mitjà i llarg termini, tant des d'un punt de vista de continguts com empresarial i mostrarà quines són les tendències del periodisme digital tant a casa nostra com internacionalment.

  Seguidament, Susana Pérez Soler, doctora en Comunicació Digital per la Universitat Ramon Llull ens explicarà com ha creat una web de marca personal i el retorn que n’ha obtingut.

  En tercer lloc, Zouhair El Hairan ens presentarà dos projectes: el Canal Euro-Arab, un canal online de YouTube que  pretén oferir continguts per a les comunitats d’origen àrab establertes a Catalunya, i també per al conjunt de la ciutadania interessada en el món àrab i en la diversitat en general i Euro-Arab Network, una iniciativa vinculada a l’associació Euro-Arab que consisteix en la captació i orientació de talent de les dues ribes del mediterrani per a poder trobar oportunitats laborals i desenvolupar projectes emprenedors tant a Europa como al món àrab.

  Si tu també vols exposar el teu projecte o iniciativa professional als altres assistents, envia’ns una explicació breu de la teva proposta.

  Per participar a la trobada, et demanem que confirmis la teva assistència a cfd@periodistes.cat

  Data: Dijous 24 de maig 

  Hora: 18:30h 

  Lloc: Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  2 Comentaris

  1. 12002
   Hola! Entenc que seria el 24 de maig, oi?
  2. 93061
   Exacte, el 24 de maig a les 18:30 hores.

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.