• S'estrena Gavarres 365, el projecte guanyador dels darrers Premis Carles Rahola

  23 maig, 2017

  És una plataforma informativa multimèdia que vol aplegar tota la informació i activitats que es generen a l'entorn del territori de les Gavarres i la seva àrea d'influència

  Gavarres 365, el projecte que va guanyar la darrera edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local -organitzats conjuntament per la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes- ja és una realitat. En un temps rècord, els seus responsables (Marc Sureda Elena Trullàs, de Notidig; i Jordi Ribot i Joan Castro, d'Iconna) han posat fil a l'agulla i han materialitzat en una web el que fins fa només uns mesos era una idea.

  La sala Miquel Diumé del Col·legi de Periodistes de Girona va acollir la presentació de Gavarres 365, que, com va recordar el president de la Demarcació de Girona, Joan Ventura, va ser elegit pel jurat com a millor projecte de comunicació periodística "per la seva ambició a l'hora de voler mostrar la realitat d'un territori com el de les Gavarres, de manera dinàmica i amb visió de futur".

  Gavarres 365 és una plataforma informativa multimèdia que recull l'actualitat i els recursos turístics de les Gavarres i la seva àrea d'influència. El seu objectiu és difondre els valors i recusos socials, culturals, turístics i econòmics de la vintena de municipis de la zona a través del periodisme de proximitat, i arribar a ser un referent per a les més de 200.000 persones que hi viuen o la visiten. Per aconseguir-ho, Castro, Ribot, Sureda i Trullàs han apostat per la darrera tecnologia adaptativa amb continguts accessibles des de qualsevol dispositiu (ordinador, tauleta, mòbil i SmartTV), amb vinculació a les xarxes socials. 

  Marc Sureda va voler destacar tot el potencial que té el territori de les Gavarres i les múltiples possibilitats que ofereix en turisme, cultura, natura, restauració... i molts altres àmbits. La nova web, segons els seus responsables, "és molt intuïtiva" i aposta pels vídeos curts, "que mostren coses però deixen amb ganes de saber més", van dir. En aquest sentit, van remarcar que el protagonista de Gavarres365 serà en Piulet, un curiós ocell creat per Joan Castro, que "cada dia sortirà del niu per explicar tot el que passa al territori"

  La presentació de Gavarres365 va servir també per presentar els vins d'una bodega vinculada, és clar, a la zona de les Gavarres: Eccocivi, que ha fet costat des del principi al projecte de Ribot, Castro, Trullàs i Sureda

  • Joan Ventura, president de la Demarcació de Girona del Col·legi, dóna la benvinguda a Gavarres365
   Joan Ventura, president de la Demarcació de Girona del Col·legi, dóna la benvinguda a Gavarres365
   Foto:
   Anna Estartús
  • La presentació es va fer a la sala Miquel Diumé de Girona.
   La presentació es va fer a la sala Miquel Diumé de Girona.
   Foto:
   Anna Estartús
  • Presentació de Gavarres365.
   Presentació de Gavarres365.
   Foto:
   Anna Estartús
  • Marc Sureda, Jordi Ribot, Elena Trullàs i Joan Castro, l'equip de Gavarres365.
   Marc Sureda, Jordi Ribot, Elena Trullàs i Joan Castro, l'equip de Gavarres365.
   Foto:
   Anna Estartús
  • En Piulet, el protagonista de la nova web.
   En Piulet, el protagonista de la nova web.
   Foto:
   Anna Estartús
  • Brindis per l'èxit del projecte.
   Brindis per l'èxit del projecte.
   Foto:
   Anna Estartús

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.