• Sortegem 5 entrades dobles per a l'estrena de 'Womanhood'

  10 juliol, 2019

  Vols guanyar una entrada doble per assistir a l'estrena de la nova projecció de DocsBarcelona? Per participar només cal enviar un correu a comunicacio@periodistes.cat. Els guanyadors/es s'anunciaran el dimarts 23 de juliol a través de correu electrònic. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya, gràcies a DocsBarcelona, sorteja cinc entrades dobles per assistir a l'estrena del documental "Womanhood". La projecció tindrà lloc el pròxim dijous 5 de setembre, a les 19:30h, als cinemes Girona i comptarà amb un col·loqui posterior amb la directora Beryl Mogoko. Una pel·lícula autobiogràfica sobre la mutilació genital femenina i les sensacions més íntimes, profundes i silenciades de Magoko. Aquesta pràctica que consisteix en l'extirpació total o parcial dels genitals externs femenins està reconeguda internacionalment com una violació dels drets humans de les dones i les nenes

  Magoko va ser víctima de la mutilació genital quan era petita i ara necessita sanar aquest trauma no superat. Ningú la va advertir del patiment físic i emocional que això suposaria en el futur. Avui sap que la cirurgia reconstructiva és una possibilitat real amb què podria recuperar el que un cop va perdre, però no està segura si l’ajudarà a sentir-se millor. I si torna a cometre un terrible error? Està preparada per afrontar el seu trauma?

  La projecció de la pel·lícula s'emmarca en la iniciativa Documental del Mes que té l'objectiu d’acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible i incrementar la presència del documental a les pantalles cinematogràfiques. Cada mes s'estrena una pel·lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a més de 70 sales de Catalunya, la resta de l'Estat espanyol, Xile i Colòmbia. 

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.