• Sortegem 7 subscripcions a Filmin

  21 març, 2019

  La plataforma online de cine i sèries Filmin regala 7 subscripcions mensuals als col·legiats i col·legiades. Pots trobar més de 10.000 títols en el seu catàleg, nosaltres te'n recomanem 5 relacionats amb el periodisme. Consulta la newsletter del 16 d'abril per saber com participar en el sorteig.  

  El Col·legi de Periodistes i Filmin arriben a un acord de col·laboració per sortejar 7 subscripcions mensuals al seu servei de streaming. Els guanyadors podran accedir a més de 10.000 títols (excepte les pel·lícules diamant) i alhora incorpora una col·lecció dedicada només al món del periodisme. Des del Col·legi de Periodistes seleccionem cinc d'aquestes obres audiovisuals que no et pots perdre a Filmin. 

  Press (2018)

  La sèrie exposa els reptes que s'enfronta la premsa escrita en el canvi de mil·lenni i el nou paradigma digital. Aquesta producció de la BBC mostra la lluita entre el progressista The Herald i el tabloide sensacionalista The Post. Una combinació de "fake news", "clickbait" i pèrdua de rigor. 

  Post Truth Times (2017)

  Un documental que segueix els periodistes Gay Talese, Amy Goodman, Aron Pilhofer, Noam Chomsky, Iñaki Gabilondo, Enric González o María Cedrón mentre fan la seva feina. L'objectiu del film és descobrir si el previsible fi de la premsa impresa, podria suposar un perill pel periodisme independent i per a la pròpia democràcia. 

  Network, un mundo implacable (1976) 

  El locutor de notícies Howard Beale és acomiadat pels baixos nivells d'audiència del programa, a conseqüència pateix un atac de nervis en directe. Aleshores els índexs d'audiència comencen a pujar com l'escuma, però en un moment deixarà de ser rentable i alguna cosa s'haurà de fer amb Beale. El film va guanyar 4 premis Oscar: Millor Actor, Millor Actriu, Millor Actriu Secundària i Millor Guió Original. 

  La dolce vita (1960)

  Marcello Rubini és un periodista que es mou en el món de l'alta societat i es guanya la vida seguint les celebritats. Quan l'estrella de cine Sylvya visita Roma, troba que és una bona oportunitat per aconseguir una gran exclusiva. Així comença una inoblidable persecució per les festes nocturnes de la ciutat.  

  Luna nueva (1940)

  La millor reportera del diari Morning Post, Hildy Johnson, anuncia que deixarà el periodisme per dedicar-se a les feines de la llar. El seu exmarit i editor del diari s'esforça a retenir-la a la plantilla i provar de tornar a conquerir el seu cor. Aquesta  comèdia retrata amb meticulositat la mitologia i les circumstàncies que imperaven als Estats Units dels anys 30.

  Consulta tota la col·lecció: https://www.filmin.es/coleccion/el-cuarto-poder?page=3

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.