• Taula rodona "La responsabilitat dels mitjans de comunicació a Bòsnia abans, durant i després del conflicte"

  30 novembre, 2020

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l'APEC organitzen un debat virtual per conèixer quina ha estat la responsabilitat dels mitjans de comunicació en la Guerra de Bòsnia, que va finalitzar ara fa 25 anys amb la signatura del tractat de Dayton.  En parlarem el pròxim 10 de desembre (16:00h), Dia Mundial de Drets Humans, amb Montserrat Radigales, Joan Salicrú, Sandra Balsells i Boban Minic. Modera la periodista col·legiada Teresa Turiera. Cal inscripció prèvia.

  Quin paper va tenir la premsa en el conflicte dels Balcans abans de l'inici de la guerra? I durant el conflicte bèl·lic? Ara que ja han passat 25 anys, de quina manera s'enfoca el tema des dels mitjans de comunicació? S'està donant visibilitat a totes les parts de manera conciliadora o es continuen potenciant les hostilitats? Intentarem donar resposta a tots aquests interrogants el proper dijous 10 de desembre a les 16:00h en un debat virtual organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC). L'acte es podrà seguir a través de Zoom i cal inscriure's prèviament. 

  Hi participaran Montserrat Radigales, periodista d'El Periódico de Catalunya que va cobrir la guerra de Bòsnia i va treballar després per l'oficina de l'Alt Representant Internacional per Bòsnia; Joan Salicrú, periodista, guionista, productor de TV i autor de l'article "La guerra soterrada" del Capçalera d'octubre, Sandra Balsells, fotoperiodista que va cobrir la guerra de Bòsnia i Slobodan (Boban) Minic, periodista bosnià instal·lat a Catalunya i "La veu" de Ràdio Sarajevo durant el setge. La periodista Teresa Turiera serà l'encarregada de moderar el debat. 

  INSCRIPCIONS

  Amb el suport:

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.