• T'interessa contractar una assegurança de responsabilitat civil?

  19 juliol, 2018

  Des del Col·legi de Periodistes et proposem contractar una assegurança que et protegeixi com a professional davant els danys a tercers ocasionats en l'acompliment de la teva feina, periodística o empresarial. Respon aquest breu qüestionari, que ens ajudarà a conèixer les necessitats del col·lectiu, estudiar la seva viabilitat i optar per les millors condicions.  

  El Col·legi de Periodistes porta temps estudiant contractar una assegurança de responsabilitat civil col·lectiva o individual, com ens heu demanat molts col·legiats/des, que ens protegeixi davant els danys a tercers ocasionats en l'acompliment de la nostra activitat professional. Ja tenim una proposta en ferm, que varia en funció del número de persones interessades. Per això us fem una breu consulta per conèixer millor quines són les necessitats dels membres del nostre col·lectiu i aconseguir les millors condicions, siguin individuals o col·lectives. 

  La proposta s'ha reprès ara amb més intensitat després que el Grup de Treball de Fotoperiodistes del Col·legi alerti que la Lliga de Fubol Professional (LFP) els imposa unes noves condicions per a la temporada 2018-2019. Entre els requisits que han de presentar els fotògrafs freelance hi ha la documentació d'estar en possessió d'una assegurança de responsabilitat civil professional i general amb una cobertura mínima de 300.000€ i l'últim Rebut de Liquidació de Cotitzacions (RLC). Després de consultar els serveis d'assessorament jurídic del Col·legi confirmem que la LFP té plena capacitat d'obrar per establir les condicions que consideri adients per assolir les seves finalitats. 

  Pots respondre el breu questionari des d'aquest enllaç

  2 Comentaris

  1. (no verificat)
   Trobo que és una molt bona iniciativa, sobretot per als que treballem com a freelance, siguem o no fotògrafs. Gràcies per treballar-hi i per dur-la a terme.
  2. (no verificat)
   Hem sembla interessant per la.nostra tasca, sempre que el preu sigui reonable. Estic inicialment molt interesat.

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.