• T'oferim els cursos que busques

  7 febrer, 2018

  “Instagram –nivell avançat”, “Taller intensiu de creació de continguts per a xarxes socials” i “Narratives multimèdia: innovar per a un nou públic” són els cursos de formació programats a la Demarcació Catalunya Central entre març i maig.

  Autor:
  A.V.
  Font:
  Arxiu CPC

  Els tres cursos se celebraran a l’aula de formació de la seu de la demarcació, Plana de l’Om, 6, primera planta de Manresa. Són oberts a tots els professionals interessats en el món de la comunicació, siguin periodistes o no, siguin col·legiats o no. Recordem que són gratuïts pels periodistes col·legiats en atur i són bonificables per a les persones que treballen per a una empresa (sempre que el curs tingui un mínim de 2 hores i es faci la sol·licitud 10 dies abans de l'inici del curs). Per tramitar la bonificació cal enviar un correu a cfd@periodistes.cat amb les dades de l’alumnat i de l'empresa. Podeu consultar tota la informació dels cursos clicant els enllaços.

  “Instagram-Nivell avançat”. 21 de març, de 15.30 a 19.30 h

  En aquest curs s’explicarà  a fons l'aplicació Instagram, tant en l'àmbit d'usuari com d'empresa. Els assistents coneixeran  l’ús de programes per mesurar el nostre Instagram, amb anàlisis i estadístiques.  Alhora, s’ensenyarà  a retocar les fotos amb Apps per oferir un Instagram molt acurat. Anirà a càrrec de Jordi Gamell Balaguer, tècnic audiovisual, expert en gestió i formació de xarxes socials i fotògraf. Inscripció oberta  a partir del 21 de febrer.

  “Taller Intensiu de cració de continguts per a xarxes socials”.

  9 i 16 d’abril, de 15.00 a 20.00 h

  Crear contingut per a xarxes socials és molt fàcil… o no. Cada canal té les seves característiques i detalls. En aquesta sessió intensiva amb Enrique San Juan, els participants descobriran de forma 100% pràctica com crear continguts per a les quatre xarxes socials més importants en base al model del cas, en viu i en directe.  L’objectiu del curs és desenvolupar la capacitat de generar continguts d’alt valor per a cada projecte que s’encarregui i en un temps rècord. Inscripció oberta a partir del 9 de març.

  “Narratives multimèdia: innovar per a un nou públic”.

  26 d’abril i 3 de maig, de 15.00 a 20.00 h

  Aquest curs pretén ensenyar a elaborar fotografies interactives, mapes per a internet, cronologies interactives, històries a partir d’elements de xarxes socials, àudios integrats en textos, vídeos interactius i reportatges multimèdia. També s’explicarà com redactar de forma adequada per a mòbils i tauletes, ja que els dispositius mòbils exigeixen desplegar un tipus de narrativa nova i diferent. La formació vol ser molt pràctica i incorpora una part de taller perquè es puguin provar les eines i comentar dubtes. Inscripció oberta a partir del 26 de març.

   

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.