Vés al contingut
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Correu
  • Contacte
  • Repositori Digital
  • Iniciar sessió
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
    • Codi deontològic
    • Premis
  • Actualitat
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Activitats
  • Documentació
  • Serveis
  • Capçalera
  • Report.cat
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
  • Actualitat
  • Activitats
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Documentació
  • Serveis
    • Iniciar sessió
Inici / Actualitat / Tornen els dinars "SobreDones" per posar en valor el talent femení
  • Tornen els dinars "SobreDones" per posar en valor el talent femení

    24 febrer, 2022

    El divendres 4 de març se celebrarà el primer dinar del segon cicle "SobreDones”, que impulsen el col·lectiu Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa (DEIM) i la demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes per posar en valor el talent femení. La primera convidada és la periodista Pilar Goñi. També passaran pel cicle la consellera de la Presidència Laura Vilagrà i la bióloga Núria López-Bigas. 

     

    Tweet
     
     
    La consellera Laura Vilagrà participarà en un dels dinars.
    La consellera Laura Vilagrà participarà en un dels dinars.

    El col·lectiu DEIM (Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa) i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes estrenen una nova temporada del cicle de dinars “SobreDones”, que va quedar aturat arran de les restriccions obligades de la pandèmia. Ho farà el divendres 4 de març fent sobretaula amb la periodista i directora del Grup Taelus, Pilar Goñi. L’objectiu del cicle “SobreDones” és facilitar un intercanvi d’informació entre la convidada i els comensals en una sobretaula distesa.

    El segon dels dinars (18 de març) tindrà com a convidada la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, i el tercer (22 d’abril) la biòloga Núria López-Bigas, investigadora a l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona.

    Inscripció prèvia

    Els àpats són oberts a tothom qui hi vulgui assistir. Cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a deim@deim.cat. Els dinars tindran lloc de 14.00 a 16.00 al restaurant La Cuina de Manresa.

    El preu (que comprèn dinar i xerrada-col·loqui) és de 17 euros que cal abonar per transferència al número ES17 0049 0052 6520 1038 1852, amb el concepte que correspongui segons l’àpat al qual es vulgui assistir (Dinar Goñi, Dinar Vilagrà o Dinar López-Bigas).

    Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

    Deixa el teu comentari

    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
  • Altres notícies

    "L'altra ràdio", Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC
    Rebeca Pardo, Joana Gallego i Sergi Solà, nous consellers del CIC
    Arriba la desena edició del Formentera20
    Es presenta un llibre sobre 50 anys de periodisme a Tarragona i l'Ebre
    Estic jubilat i vull treball per compte propi, puc fer-ho?
    Campanya en suport dels periodistes ucraïnesos
    Manel Alías clausura l'Experiència de Periodista
    El Congrés de Periodisme d'Osca es presenta a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida
    La periodista Mònica Bernabé, candidata al XVIII Premi Couso
    L'exposició d'Horacio Seguí es trasllada a Girona
  • Cercador

  •  
    Dotze errors lingüístics habituals dels periodistes
    L'última polèmica d'El Vaquilla
    L’efecte Streisand que alimenta les fake news
    Newsletters i esdeveniments, l’última aposta
    Jo ara també soc periodista
  •  
    Recursos útils
    Webs
    La xarxa
    Contra el fangar
    Això és real?

Col·legi de Periodistes de Catalunya 2025

Rambla de Catalunya 10, pral. 08007 Barcelona.

Tel. 93 317 19 20       contacte@periodistes.cat

  • Avís legal
  • Política de privadesa
  • SII
  • Política de cookies