• Tres finalistes al V Premi Terres de l'Ebre de Periodisme

  27 juny, 2019

  Els tres finalistes del V Premi Terres de l’Ebre de Periodisme atorgat per la Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) són: el periodista Òscar Meseguer per la sèrie d’articles sobre el maqui Francisco Serrano, publicats al setmanari l’Ebre, els dies 25 de maig i 8, 15 i 29 de juny; el documental “Desconnectats”, elaborat per Tony Royo, Santi Valledepérez de Films Nòmades i l’empresa de disseny ABS, i, finalment, el també documental “A les fosques” dels periodistes Andreu Caralt,  Oriol Gracià i Esther Benet i de l’antropòloga Maite Hernández. Els tres treballs s’han escollit d’un total de 17 obres presentades majoritàriament per mitjans audiovisuals, de premsa escrita i digital del territori, que es van emetre o publicat al llarg del 2018.

  L’acte de lliurament del Premi tindrà lloc aquest divendres, 28 de juny, a l’auditori de la Filharmònica d’Amposta a les 19:30 hores. L’acte constarà de dues parts. En la primera part, es farà el lliurament del Premi de mans dels guanyadors de la passada edició. Seguidament, hi haurà una xerrada-col·loqui entre el periodista i editor del TN Migdia de TV3, Carles Prats, i el president de la Demarcació Terres de l’Ebre del CPC, Josep Baubí. Tots dos conversaran distesament sobre els mitjans públics a Catalunya.

  Aquesta és la cinquena edició del Premi Terres de l’Ebre de Periodisme, dotat amb 1.000 euros. Amb aquest guardó la demarcació ebrenca del CPC vol distingir els periodistes que tracten sobre qualsevol aspecte del territori ebrenc. En aquesta edició el jurat ha estat format per la catedràtica Amparo Moreno, el periodista Josep Bayerri, la periodista Joana Pardos, Premi Ondas 2018; la periodista de TV3 Fàtima Llambrich, i la tresorera de la demarcació ebrenca del CPC, Anna Ferràs, que actuava també com a secretària.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.