• Trobada informativa sobre la pagesia

  5 juny, 2024

  Amb el suport de a Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Unió de Pagesos organitza dilluns, 10 de juny, una trobada amb la premsa del Camp de Tarragona, en el marc de la celebració dels 50 anys del sindicat, per valorar la història i la situació actual de la pagesia.

  Unió de Pagesos us convida a una trobada amb periodistes de mitjans del Camp de Tarragona, el dilluns 10 de juny a la seu del Col·legi de Periodistes a Tarragona (C. August, 5, 1-2), en el marc de la celebració dels 50 anys del sindicat, en la qual es farà una valoració de la història de la pagesia dels últims decennis en aquestes comarques, així com de la situació actual en què es troba, des dels problemes per la sequera i manca de reg fins als dels sectors agrícoles com la fruita seca i la vinya, i s’explicaran les propostes que Unió de Pagesos ha defensat davant de les administracions a favor del model familiar de pagesia.
   
  El sindicat també anuncia que l’exposició ‘Visca la terra! 50 anys d’Unió de Pagesos’ obrirà les portes a Tarragona el 14 de juny al Palau de la Diputació, a les 19 h, després d’haver-se inaugurat al febrer al Palau Robert de Barcelona amb l’objectiu de viatjar per tot Catalunya. L’exposició commemora l’aniversari de la fundació del sindicat amb un repàs del debat sobre el camp plantejat en la seva trajectòria: democratització de la representativitat, preus justos al camp i a la ciutat i preservació de la terra per als usos agraris, entre altres.
   
  A la trobada amb periodistes del Camp de Tarragona estaran presents Pere Guinovart, coordinador territorial del Camp de Tarragona d’Unió de Pagesos; Josep Carles Vicente, responsable d’Organització d’Unió de Pagesos; Salomó Torres, responsable del Sector Social d’Unió de Pagesos; i Martí Macias, responsable d’Aigua d’Unió de Pagesos al Camp de Tarragona.
   
  Us agrairem que ens confirmeu l’assistència, amb el nom de la persona del vostre mitjà que hi assistirà a secretaria-tarragona@periodistes.cat.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.