• Una vuitantena de treballs opten al Premi de Periodisme Mañé i Flaquer

  26 novembre, 2019

  Un total de 81 treballs opten a proclamar-se guanyadors d’alguna de les tres categories de la XXXII edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, que es lliurarà dissabte a Torredembarra en una gala conduïda per l’actor Fermí Fernàndez i el músic Roger Conesa. Els col·legiats esteu convidats a assistir-hi!

  L’Ajuntament de Torredembarra, la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de  Catalunya, i Repsol, com a patrocinador, han celebrat aquest matí una roda de premsa per valorar una edició del Mañé i Flaquer marcada per la reformulació com a premi de referència del Camp de Tarragona. L’objectiu ha estat reforçar les comarques del Camp de Tarragona com a escenari d’interès periodístic en totes les seves vessants i potenciar la qualitat del periodisme que es fa al territori, alhora que afavorir una major participació, mantenint la qualitat del guardó.

  En aquest sentit, s’han presentat 16 treballs a la nova categoria Periodisme Camp de Tarragona, dotada amb 8.000 euros i  la temàtica del qual havia de circumscriure’s al Camp de Tarragona en qualsevol dels seus àmbits, admetent candidats provinents de qualsevol indret del món.

  Pel que fa a la categoria més consolidada del premi, la de Periodisme Turístic, que compta amb una dotació de 6.000 euros en metàl·lic i el compromís de l’Ajuntament de Torredembarra d’encarregar al guanyador/a un treball periodístic remunerat sobre la vila per ser publicat en un mitjà de comunicació d’àmbit català, enguany s’han rebut 42 propostes de diferents parts del món.

  Finalment, 23 treballs seran objecte de deliberació a la categoria de Comunicació Local, l’àmbit territorial del qual s’ha ampliat més enllà de Torredembarra i el Baix Gaià a qualsevol dels municipis del Camp de Tarragona. La dotació econòmica d’aquest premi és de 3.000 euros i només hi opten periodistes que treballen al Camp de Tarragona.

  En aquesta edició, formen part del jurat Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Coia Ballesté, presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Jordi Farré, director de la Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel·lència en Comunicació; Josep Maria Girona, exdirector de SER Catalunya, col·laborador del Diari de Tarragona i un dels socis fundadors de Canal Reus TV; Juan Navarro, director de Comunicació de Repsol; i Sergio Vila-Sanjuán, coordinador del suplement Cultura/s del diari La Vanguardia i Premi Nadal de 2013.

  La gala de lliurament del premi tindrà lloc dissabte, 30 de novembre, a les 20h al Pati del Castell de Torredembarra. L’actor Fermí Fernàndez i el músic Roger Conesa seran els encarregats de conduir l’acte, l’entrada del qual és lliure i gratuïta.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.