• Voleu saber més coses del periodista Agus Morales? Segueix el cicle Periodisme Sud

  4 maig, 2021

  Aquest divendres 7 de maig a les 18 hores, dintre del cicle d’entrevistes Periodisme Sud tindrem l’oportunitat de parlar amb el director de la revista 5W i escriptor, Agus Morales. L’encarregada en aquest cas de mantenir la conversa serà la periodista ebrenca Júlia Albesa. Serà una entrevista telemàtica que tothom qui vulga podrà seguir pel canal de YouTube del CPC. Si es vol participar fent alguna pregunta al convidat es pot fer el mateix divendres a través del xat de YouTube o si ja sabeu què us interessa saber del nostre convidat, podeu fer arribar ja la vostra pregunta al correu: ebre@periodistes.cat.

  Periodisme Sud s’emmarca dins dels actes de celebració dels vint anys de la Demarcació de les Terres de l’Ebre del CPC i s’ha concebut com un espai on els periodistes del territori puguen entrevistar a persones referents en l’àmbit dels mitjans de comunicació i de la cultura. Són persones escollides pels mateixos col·legiats i col·legiades, d’acord amb les seues preferències, però que es posen al servei de tots, de manera que les entrevistes es podran enregistrar i reproduir total o parcialment als mitjans de comunicació en qualsevol format.

  El cicle es va iniciar el passat mes d’abril amb l’entrevista que el company Andreu Prunera va fer al subdirector de la revista El Jueves, Joan Ferrús, seguirà amb la conversa d’aquest divendres i en quedaran 3 entrevistes més que els nostres companys Marina Pallás, Víctor Montecino i Irene López volen fer a l’escriptora, Alícia Giménez Bartlett i als periodistes Pilar Cugat i Carles Agustí, respectivament.

   

  PERIODISME SUD

  ENTREVISTA: Júlia Albesa & Agust Morales

  DIA:7 de maig de 2021

  HORA: 18 hores

  YOUTUBE CPC: https://youtu.be/5I7Fitb-zEk   

   

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.