• Vols aprendre a jugar a bridge?

  3 setembre, 2019

  Aprèn des de zero la tàctica i els moviments per jugar a aquest joc de cartes amb la classe gratuïta que tindrà lloc el dimecres 25 de setembre a les 19:00h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. Inscripcions a comunicacio@periodistes.cat. 

  La seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes acull una classe gratuïta de bridge amb Xavi Goberna, professor de l'Escola de Bridge 2Pics, el pròxim dimecres 25 de setembre de 19:00h a 21:00h. Aquest joc de cartes requereix estratègia i concentració, alhora, exerceix la memòria i no és individualista perquè es juga en parella. Si estàs interessat/da en participar-hi, escriu un correu a comunicacio@periodistes.cat

  Al bridge s'hi juga amb les cartes de la baralla francesa i enfronta dues parelles que s'asseuen una davant de l'altra. Les partides generalment duren pocs minuts i guanya la parella que suma més punts. Cal destacar que és un joc que s'ensenya a l'escola de molts països i és un dels més practicats arreu del món. 

  No és un joc elitista malgrat tenir aquesta fama i hi pot jugar tothom. Per això proposem una classe gratuïta, per explicar en què consisteix aquest joc. És un joc que desafia contínuament a la intel·ligència i com més s’aprèn més es vol saber. No s’acaba mai. Per això és tan addictiu. Vine a una classe gratuïta el proper 25 de setembre a les 19h al Col·legi de Periodistes. No te’n penediràs i voldràs més.

  Data: Dimecres 25 de setembre

  Hora: 19:00h - 21:00h 

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.