• Webinar: La desinformació sobre les vacunes de la COVID-19

  15 febrer, 2021

  El Consell de l’Audiovisual de Catalunya i la Plataforma per a l’educació mediàtica organitzen, el pròxim dimarts 23 de febrer a les 10h, un seminari en línia gratuït per analitzar la desinformació sobre les vacunes de la COVID-19. Hi participarà com a ponent la vicedegana del Col·legi de Periodistes, Núria de José. Cal inscripció prèvia. 

  Inscripcions obertes per al webinar gratuït "La desinformació sobre les vacunes de la COVID-19"

  El pròxim dimarts 23 de febrer a les 10h tindrà lloc el webinar "La desinformació sobre les vacunes de la COVID-19" organitzat pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya i la Plataforma per a l’educació mediàtica. Els ponents analitzaran la desinformació derivada de les vacunes de la COVID-19 i reflexionaran sobre la necessitat d’accedir a informació de qualitat en temps de pandèmia. Durant l’acte, a més, es presentarà el document "Com detectar les fake news sobre les vacunes de la COVID-19? 6 preguntes que ens hauríem de fer davant els continguts sobre les vacunes". Roger Loppacher, president del CAC i de la Plataforma per a la l’educació mediàtica, presentarà l'acte.

  El debat comptarà amb la participació de Núria de José, vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Carmen Cabezas, sotsdirectora general de Promoció de la Salut de la Generalitat de Catalunya; Sílvia de Sanjosé, epidemiòloga i presidenta del Grup Col·laboratiu Multidisciplinari per al Seguiment Científic de la COVID-19 (GCMSC), impulsat pel CoMB i ISGlobal i Pepi Estany Almirall, representant del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya. Modera Carlos Baraibar, periodista i membre de la Plataforma per a l’educació mediàtica. L’acte també comptarà amb les aportacions d'Antoni Reig i Malla, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, i Andrea Ferran, alumna de 1r de batxillerat internacional de l’Institut Josep Lladonosa de Lleida. 

   

  INSCRIPCIONS

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.