David Oliete

  • David Oliete (1986) és fotoperiodista i realitzador audiovisual de professió. Oliete és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques, màster en Direcció de Comunicació i ha estat sempre molt vinculat al món de la imatge. Actualment és el fotògraf oficial del Concurs de Castells de Tarragona, responsable de fotografia de la revista “Fet a Tarragona” i responsable de Comunicació dels Mercats de Tarragona.
    Els seus treballs sobre el món dels castells l’han dut a treballar per Red Bull TV, la cadena BBC o Air Berlin, mentre que les seves fotografies han estat publicades en mitjans nacionals i internacionals com National Geographic, GEO Magazine, Fuji Television, The Times, Daily Telegraph, KLM airlines, The Sunday Times, El País Semanal, El Periódico, Turkish Airlines, Marie Claire, Traveler Magazine of China o The Guardian.
    També ha estat el responsable de comunicació dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i ha treballat a l’Estudi Mariscal, al Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de Tarragona, COM Ràdio, Tarragona Ràdio i en projectes per a Televisió de Catalunya, entre d’altres.