Aquest curs pretén donar a conèixer les principals claus narratives del periodisme gastronòmic, una especialitat consolidada tant en els mitjans informatius com en l’àmbit de la comunicació d’empresa, i que té les principals fonts mundials expertes a Catalunya (restaurant Disfrutar, Albert Adrià, Jordi Vilà, Carme Ruscalleda i molts altres).
El curs combina l’explicació de conceptes amb la pràctica. Es realitzaran diferents exercicis que es redactaran i corregiran a l’aula. També es treballarà sobre textos publicats en diferents mitjans de comunicació.
És recomanable assistir al curs amb ordinador portàtil, perquè les pràctiques es faran conjuntament de manera presencial.
El curs s’adreça a periodistes que treballen en gabinets de comunicació, a bloguers de gastronomia i també a periodistes de tota mena de mitjans de comunicació interessats en aquesta especialitat.
Periodista especialitzada en gastronomia, escriu sobre aquesta temàtica per al diari ARA, i col·labora en el programa Els Matins de Catalunya Ràdio. Ha dirigit la revista CUINA, ha impartit l'assignatura de Periodisme gastronòmic a la UVIC durant 6 anys; l'assignatura Taller de Reportatge a la Universitat Pompeu Fabra i també ha estat professora de l'assignatura Comunicació gastronòmica al Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del Cett-UB.
25/07/2025 Barcelona |
25/07/2025 Barcelona |
24/07/2025 Andorra la Vella |
22/07/2025 Híbrid |
Col·legi de Periodistes de Catalunya 2025
Rambla de Catalunya 10, pral. 08007 Barcelona.
Tel. 93 317 19 20 contacte@periodistes.cat