• Crònica d’una bona entrevista

  27 juny, 2017

  Quatre periodistes col·legiats es van donar cita al Col·legi de Periodistes per la presentació del llibre "Mestres de l'entrevista", d'Antoni d'Armengol. A l'autor del llibre el van acompanyar el col·legiat i president Carles Puigdemont, i els col·legiats i periodistes Antoni Bassas i Jordi Basté. D'aquesta interessant presentació va sortir una apasionant conversa que Adrian Caballero ha recollit en la crònica per a Report.cat, el setmanari digital del Col·legi.

  Jordi Bastè, el president Carles Puigdemont, Antoni Armengol i Antoni Bassas, amb el llibre 'Mestres de les entrevistes' moments abans del col·loqu
  26 juny, 2017
  Autor:
  Ignasi Renom

  Per què parlar sobre com fer bones entrevistes quan es pot fer una demostració en directe? Això és el que va ocórrer aquest dilluns al Col·legi de Periodistes quan quatre periodistes col·legiats es van donar cita per la presentació d’un llibre que va acabar sent un interessant diàleg sobre la professió. Antoni Bassas, Jordi Basté i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, van acompanyar Antoni Armengol en la presentació del seu llibre Mestres de l’entrevista, un recull de converses amb els principals periodistes catalans que han destacat en els darrers anys –alguns d’ells en les darreres dècades– per les seves entrevistes amb polítics, esportistes i altres personatges rellevants.

  Llegeix la crònica sencera

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.