• De la guerrilla a la redacció

  Redacció
  -
  2 maig, 2018

  El Col·legi de Periodistes va acollir el passat 27 d'abril l'excombatent de les FARC, ara reconvertida al periodisme, Paula Sáenz i al director del documental "La flor de la lengua de vaca", Germán Reyes. Des del Report.cat, setmanari digital del Col·legi, expliquem com va anar la trobada i quina és la història de l'exguerrillera colombiana.

  Paula Sáenz en la seva etapa de guerrillera de les FARC | Foto: Javier Sule (Capçalera)

  El 24 de novembre de 2016 es va signar a Bogotà, la capital de Colòmbia, l’Acord per a la Finalització Definitiva del Conflicte entre les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (conegudes com les FARC) i el govern colombià. El passat 27 d'abril, el Col·legi de Periodistes va acollir a l'exguerrillera de les FARC Paula Sáenz i al director de la pel·lícula "La flor de la lengua de vaca", Germán Reyes

  Com ella, desenes d’excombatents van decidir que el seu futur després de la lluita armada estava al periodisme. “Vaig entregar el fusell per disparar una càmera”, va comentar aquesta antiga guerrillera que, juntament amb quasi trenta companys més, van crear Nueva Colombia Noticias (NC Noticias) que ofereix una visió diferent del conflicte que està centrant el debat social i polític del país.

  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.