• El periodisme que s'acosta

  Marta Alemany
  -
  31 gener, 2023

  Des del Report.cat, parlem amb Candela Ollé, Sílvia Martínez i Marina Mora per elaborar una llista que destaquen les tendències més importants d'aquest 2023.

  La intel·ligència artificial cada cop està més present a les redaccions | Foto: Pixabay

  Per saber què és el que passa al nostre voltant, les llistes de tendències sempre donen un cop de mà. Aquí et deixem un tast de quatre de les vuit tendències que es preparen per a aquest 2023.

  1. El ChatGPT és un prototip de xatbot d'intel·ligència artificial. Les redaccions incorporaran aquesta tendència cada cop més per tal de recopilar informació i escriure notes bàsiques.
  2. TikTok ha canviat la manera de presentar continguts. Candela Ollé afirma que d'aquesta manera s'arriba al target més juvenil i més desinformat, cosa que fins ara no s'havia aconseguit.
  3. El periodisme com a servei és aquell que es paga pel servei que ofereix: accés a bases de dades, a informació concreta o a apps i plataformes que amplien la informació. 
  4. L'aparició dels pòdcasts deixa en evidència que la ràdio no desapareix, sinó que s'està transformant. Amb els pòdcasts, grans mitjans creen contingut per col·lectius que abans no feien.

  Si vols conèixer a fons les vuit tendències que ens esperen aquest any, llegeix l'article sencer aquí.

  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.