• Periodisme o addicció?

  Alberto Gómez
  -
  31 maig, 2021

  Quants de nosaltres hem estat fent scroll durant minuts per trobar un contingut d'interès? Des del Report.cat, setmanari digital del Col·legi de Periodistes, Alberto Gómez ens mostra els pros i contres de la dependència constant dels periodistes amb les xarxes socials.

  Alberto Gómez ens mostra els pros i contres de la dependència constant dels periodistes amb les xarxes socials.
  Font:
  Unsplash

  “Som més esclaus de la informació que abans? Sí. Les xarxes socials, especialment Twitter, s’han convertit en una eina imprescindible per periodistes i partits”, reconeix Lara Hermoso, periodista de Radio Nacional de España. La conciliació familiar dels periodistes no és fàcil en una època digitalitzada com l'actual. 

  La periodista Mar Cabra va decidir agafar-se un any sabàtic pel poc espai personal que va tenir des del 2011 fins al 2017. "Quan no hi havia xarxes socials, el cap de setmana només hi havia una persona de guàrdia a molts mitjans. Per què ara sembla que tots estiguin de guàrdia, constantment?” afirma l'excap de dades del Consorci Internacional de Periodistes d’Investigació (ICIJ). La hiperconnectivitat és la nova realitat o hem de treballar el nostre benestar digital

  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.