• Qui paga la informació? El públic i la premsa en temps de descrèdit

  26 setembre, 2016

  Aquest és el nom de la pròxima xerrada organitzada pel Consell de la Informació de Catalunya amb Josep Martí Gómez. Serà el dia 19 d'octubre, a les 19:00 hores, a la biblioteca municipal de Fort Pienc, a Barcelona

  El periodisme s’aprèn, com la vida, en les patacades de cada dia, al carrer, a les barres dels cafès, als autobusos i vagons del metro, llegint, escoltant molt i mantenint molts contactes. Aquesta és la filosofia de Josep Martí Gómez, veterà reporter, autor del llibre “El oficio más Hermoso del mundo” publicat mesos enrere, on critica que els professionals d’avui no trepitgen el carrer i es tanquen a les redaccions envoltats de papers o entrevistant a polítics que no diuen res. Qui paga la mort del reporterisme? Per què la corrupció no es tracta com es mereix? Són preguntes que Martí Gómez respon amb valentia i coneixement de causa.

  El proper 19 d’octubre a les 19 hores, el Consell de la Informació de Catalunya (CIC), dintre del cicle de xerrades que organitza amb Biblioteques de Barcelona, us convida a passar una estona amb ell per parlar sobre Qui paga la informació? El públic i la premsa en temps de descrèdit.

  La xerrada tindrà lloc aquest vegada a la Biblioteca Fort Pienc i la presentarà el també periodista i president del CIC, Roger Jiménez, qui parlarà breument sobre la tasca de la nostra Fundació com a òrgan d’autoregulació de la professió periodística que recull les queixes dels ciutadans per la presumpta vulneració del Codi Deontològic en els mitjans de comunicació.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.