• Set claus per un newsletter exitós

  Gemma Bufias
  -
  3 febrer, 2020

  Actualment, el contingut d’un newsletter o butlletí informatiu fuig de l’antic enfocament mercantil i aporta cada cop més valor editorial. Des del Report.cat, setmanari digital del Col·legi de Periodistes, Gemma Bufias ens porta solucions per donar-li ànima al nostre contingut digital.

  Els butlletins o newsletter són tot un recurs per a la comunicació actual | Foto: Go Digital (Flickr)

  Els newsletters formen part de l’estratègia d’email-màrqueting des dels orígens d’Internet. Aquest contingut està dirigit a persones que, prèviament i de manera voluntària, s’han convertit en subscriptors. Amb aquest format, obtenim informació molt útil i valuosa per la nostra estratègia comunicativa de marca.

  No obstant això, l’abús d’aquesta tècnica pot saturar les safates d’entrada dels correus dels usuaris, la qual cosa es tradueix en donar-se de baixa a la subscripció. Tan i això, hem vist com molts diaris han posat el focus en construir les seves newsletters, perquè aquesta és una eina imprescindible per comunicar-nos amb la nostra audiència de manera cada cop més personalitzada.  

  Ismael Nafría, periodista i conferenciant especialitzat en mitjans digitals, impartirà el curs virtual del Col·legi de Periodistes Construye un newsletter eficaç a partir del 7 de febrer. 

  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.