Lloguer d'espais


 • Les seus del Col·legi de Periodistes de Catalunya són espais acollidors i funcionals que ofereixen un ampli ventall de possibilitats per a col·legiats, entitats i empreses. Les nostres instal·lacions permeten celebrar tota mena d'activitats com per exemple rodes de premsa, reunions de treball i conferències. 

  Col·legiats/des

  Qualsevol col·legiat o col·legiada pot reservar els espais de les respectives seus per a diverses activitats, com reunions de treball, conferències, trobades de grup, xerrades temàtiques i altres esdeveniments relacionats amb el món del periodisme. D'altra banda, si es vol presentar al Col·legi de Periodistes un llibre, publicació, documental o reportatge també es té dret a reservar la Sala d’Actes. 

  En el dossier adjunt trobareu més informació de les diferents sales i espais. Per fer la reserva ens podeu escriure a reservasales@periodistes.cat o trucar al 933171920.

  Entitats, empreses i altres particulars

  Si esteu interessats a utilitzar les nostres instal·lacions per organitzar rodes de premsa, jornades, trobades de grup, conferències o altres esdeveniments, podeu consultar les tarifes en el dossier adjunt. Per formalitzar la reserva heu d'omplir el següent formulari o a través del correu reservasales@periodistes.cat

   

  Documents relacionats