Serveis d’assessorament


 • Posem al teu servei els millors professionals, que t’assessoraran gratuïtament en primera instància. El Col·legi t’ofereix diferents serveis de consulta en diferents àmbits en format presencial, per videoconferència, telèfon i/o correu electrònic. Tot seguit veuràs el ventall que tens a disposició. 

   

  Busques feina i necessites orientació laboral? Ets freelance i vols administrar-te fiscalment? El Col·legi de Periodistes posa al teu servei els millors professionals que et podran assessorar de manera gratuïta. Pots realitzar una consulta de franc l'any per cada servei d'assessorament.

  Assessorament desenvolupament professional

  Aquest servei el presta en Josep Maria Brugués de manera presencial o virtualment, sol·licitant sempre una cita prèvia a convenir amb l'orientador professional que ajuda els col·legiats i col·legiades a guiar-se en les situacions d’atur o bé a redefinir la seva trajectòria professional.

  Assessorament fiscal

  El servei d’assessoria fiscal, a càrrec d'AFISEC Serveis Empresarials, ofereix un servei personalitzat i gratuït a tots els col·legiats/des, que inclou l’atenció i orientació privada. 

  Assessorament jurídic

  El servei d'assessorament jurídic, a càrrec del bufet Gay-Rosell & Solano, ofereix assessorament gratuït per a tots els col·legiats/des en qüestions de dret civil i laboral. El servei és personalitzat. 

  Assessorament tecnològic

  El servei d'assessorament tecnològic, a càrrec de l'empresa Sosmatic, ofereix una actuació en remot mensual o in situ en cas que no es pugui resoldre a distància i un servei de recuperació de dades anual, entre altres. Només cal entrar a la pàgina web https://intercolegial.sosmatic.es/ i emplenar el formulari amb les següents dades: número de col·legiat/da, nom i cognoms, telèfon, correu electrònic, descripció breu i seleccionar "Periodistes" en el desplegable. 

  Assessorament en matèria normativa

  El Servei Compliance de Conversia d’assessorament i adequació a diversos àmbits normatius és una solució integral per a ajudar als periodistes col·legiats a fer front als requeriments legals als quals estan subjectes, en matèria de: Protecció de Dades de Caràcter Personal, Prevenció de Riscos Laborals, Prevenció de Riscos Penals, Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic i Assessorament en matèria de Registre de la Jornada Laboral. 

  Assessorament jurídic en propietat intel·lectual, drets d'autor, protecció de dades i drets d'imatge, intimitat i honor

  El servei d'assessorament jurídic en temes de Propietat intel·lectual, Drets d’Autor i Drets de la Personalitat, a càrrec de la firma BACARIA, ofereix assessorament gratuït per a tots els col·legiats/des en qüestions relacionades amb la propietat intel·lectual i drets d’autor, amb la reputació, i amb la protecció de dades, sobretot en entorns digitals i electrònics.

  En tots els casos, excepte l'assessorament tecnològic, cal demanar cita prèvia a través de l’adreça assessorament@periodistes.cat. Expliqueu el motiu de la consulta, l'àmbit i recordeu deixar un telèfon de contacte!