Serveis d’assessorament


 • Posem al teu servei els millors professionals, que t’assessoraran gratuïtament. El Col·legi t’ofereix diferents serveis d’assessorament en format presencial (o per videoconferència), telèfon i correu electrònic. Tot seguit veuràs el ventall que tens a disposició. 

  Busques feina i necessites orientació laboral? Ets freelance i vols administrar-te fiscalment? Necessites suport tecnològic per a la teva petita empresa? El Col·legi de Periodistes posa al teu servei els millors professionals que et podran assessorar de manera gratuïta.

  Assessorament laboral

  Aquest servei es presta els dilluns alterns a la tarda amb un orientador professional que ajuda els col·legiats i col·legiades a guiar-se en les situacions d’atur o bé a redefinir la seva trajectòria professional.

  Assessorament fiscal

  El servei d’assessoria fiscal, a càrrec d'AFISEC Serveis Empresarials, ofereix un servei personalitzat i gratuït a tots els col·legiats/des, que inclou l’atenció i orientació privada els dilluns alterns a la tarda.

  Assessorament jurídic

  El servei d'assessorament jurídic, a càrrec del bufet Gay-Rosell & Solano, ofereix assessorament gratuït per a tots els col·legiats/des en qüestions de dret civil i laboral. El servei és personalitzat i s’ofereix els dimarts a la tarda.     

  Assessorament tecnològic  

  Aquest servei ofereix atenció personalitzada a tots els col·legiats/des que tinguin el projecte d'una pàgina web i vulguin informació sobre com fer un bon posicionament a Internet, quins dispositius comprar, la seguretat de les dades, etc. L’empresa IPNET Centralized Solutions s’encarrega d’aquest assessorament.

  Assessorament en entorns digitals i electrònics

  Els col·legiats i col·legiades poden realitzar consultes sobre els drets de la personalitat, la reputació digital i els delictes a Internet, el dret a l’oblit (cercadors, hemeroteques digitals ...) i els límits del dret d’informació d’Internet. A més, d'aspectes que englobin els drets de propietat intel·lectual, especialment referit als continguts digitals i a la distribució i comunicació d’obres protegides a Internet: articles, reportatges, notícies i entrevistes, fotografies i reportatges fotogràfics, enllaços a webs, agregadors de notícies i similars. La firma Global Legal Data s’encarrega d’aquest assessorament.

  En tots els casos, cal demanar cita prèvia a través de l’adreça assessorament@periodistes.cat