Presentació del balanç de la prova pilot de la xarxa RESCAT

 • Presentació del balanç de la prova pilot de la xarxa RESCAT
  El director general d'Administració de Seguretat del departament d’Interior, Andreu Joan Martínez; el director general de la Policia, Manel Prat; l’inspector en cap de la Sala Regional de Comandament, Francesc Jiménez del Olmo; i l’inspector cap de la Policia Local de Figueres, Josep Maria Riera; presenten el balanç de la prova pilot de la xarxa RESCAT que es va engegar a la Regió Policial de Girona amb la participació de 22 municipis.
  A l’acte també hi seran presents el director dels Serveis Territorials d'Interior, Albert Ballesta; el subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Joan Carles de la Monja; el comissari de la Regió Policial de Girona, Joaquim Belenguer; l’inspector Joan Mallafré, cap de la Sala Central de Comandamet del CME; i el representant de Associació de Caps de les Policies Locals dels Municipis de les Comarques Gironines i alhora sotsinspector cap de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro, David Puertas.
  A les 17.00 h. es farà una reunió amb les policies locals que han participat a la prova pilot. La reunió serà a porta tancada però els mitjans que ho desitgin podran fer un mut al final de la reunió (17.45h).
  Un cop finalitzada, començarà la roda de premsa.
  28 març, 2012-1 gener, 1999