Roda de premsa de presentació de l'Informe 2013. L’estat del racisme a Catalunya

 • Coincidint amb el Dia Internacional per l’eradicació del Racisme i la Xenofòbia, SOS Racisme Catalunya, amb el suport de la Comissió de Periodisme Solidari, presenta públicament el proper divendres 21 de març l’informe “ L’estat del Racisme a Catalunya 2013”.

  La cinquena edició consecutiva d’aquest document únic i independent, que analitza la situació del racisme i la xenofòbia a Catalunya prenent com a fonts principals els casos de racisme rebuts al Servei d’Atenció i Denúncies per a les Víctimes de Racisme i Xenofòbia (SAiD), l’anàlisi dels principals esdeveniments i polítiques autonòmiques i seguiment dels mitjans de comunicació.

  S’entregarà un dossier de premsa als mitjans assistents; el document de l’informe estarà disponible a la web de SOS Racisme després de la presentació http://www.sosracisme.org/reflexions/informeanual.php.

  Per més informació i confirmació d’assistència dirigiu-vos a: Jose Peñín, Comunicació SOS Racisme-Catalunya. Telèfons: 93 301 05 97 / 636 248 621. Correu electrònic: comunicacio@sosracisme.com

  Sala d'Actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Rambla de Catalunyam 10, 08007 Barcelona
  21 març, 2014 (10:00h. - 13:00h.)