• Ana Polo visita l’Experiència de Periodista

  22 maig, 2024

  La periodista i humorista Ana Polo visita aquest dijous, 23 de maig, el cicle Experiència de Periodista, organitzat per la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent.

  Ana Polo, aquest dijos a l'Experiència de Periodista

  Conduïda pel periodista Arnau Martínez, membre de la junta del Col·legi de Periodistes a Tarragona, la conversa amb Ana Polo tindrà lloc a partir de les 20h a la Sala Zero de Tarragona (C. Sant Magí, 12). L’accés és gratuït amb aforament limitat.

  Ana Polo és periodista i humorista i ha treballat en diversos programes de RAC1, Catalunya Ràdio i TVE. Actualment, la podeu seguir al pòdcast Oye Polo, de Radio Primavera Sound, i al late show Santa Paciència. També recorre sales i teatres de la geografia catalana amb els seus monòlegs.

  L’Experiència de Periodista celebra quinze edicions amb un cartell de luxe. Olga Viza va inaugurar el cicle el 9 de maig; el 16 de maig va ser el torn d’Albert Om; el 23 de maig hi participarà Ana Polo; i el punt i final del cicle el posarà, el 30 de maig, el fotoperiodista Samuel Aranda.

  El cicle es du a terme des de l’any 2009 i només es va haver d’interrompre el 2021 a causa de la pandèmia. Ha comptat amb la participació de Xavier Graset, Josep Capella, Ferran Espasa, Josep M. Martí, Pilar Aymerich, Joan Salvat, Milagros Pérez Oliva, Jordi Basté, Pepe Baeza, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, Xevi Xirgu, Llibert Teixidó, Màrius Serra, Carles Capdevila, Rafael López-Monné, Raquel Sans, Antoni Coll, Ramon Besa, Fàtima Llambrich, Antoni Bassas, Josep Martí Gómez, Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa, Toni Clapés, Ramón Lobo, Joaquín Luna, Yolanda López, Ernesto Ekaizer, Mònica Terribas, Victor Amela, Esther Vera, Joel Mestre, Jordi Borràs, Patrícia Plaja, Jordi Baró, Joan M. Pou, Laura Rosel, Ricard Torquemada, Carlos Enrique Bayo, Emilio Morenatti, Danae Boronat, Anna Surinyach, Txell Feixas, Toni Orensanz, Anna Punsí, Sandra Balsells, Manel Alias, Mayka Navarro, Laura Fa, David Ramos i Gerard Romero.

  Les conferències es duen a terme a les 20.00 hores a la Sala Zero de Tarragona (C. Sant Magí, 12). L’entrada és lliure fins a completar l’aforament. Els col·legiats que hi assisteixin rebran un tiquet gratuït de cervesa o refresc.

   

   

   

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.