• Andreu Buenafuente, Petxina Daurada 2018

  26 juny, 2018

  Andreu Buenafuente Moreno (Reus, 1965) ha estat distingit amb la Petxina Daurada que atorga la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, en el marc de la vint-i-sisena edició de la Festa de les Petxines de la Informació, celebrada l'11 de juliol al Teatret del Serrallo de Tarragona.

  La Petxina Daurada és un reconeixement a la trajectòria professional d’un professional de la comunicació. Enguany, ha distingit Andreu Buenafuente, periodista, humorista, presentador i productor estretament vinculat a les comarques tarragonines i, en especial, a la ciutat de Reus, que el va veure néixer fa 53 anys.

  Va ser a Ràdio Popular Reus (COPE) que Buenafuente va començar la seva carrera professional, quan tenia només 17 anys. L’any 1989 va engegar a Ràdio Reus (SER) el seu primer projecte radiofònic, El Terrat de Ràdio, que va donar pas a quasi 30 anys de producció audiovisual a través de la productora El Terrat: programes de televisió i ràdio, ficcions cinematogràfiques, documentals, espectacles teatrals, publicitat i format per internet. Tot amb l’humor com a segell distintiu. A més a més, Buenafuente és soci fundador de Canal Reus TV.

  També ha col·laborat en premsa escrita, ha publicat nombrosos llibres i ha participat en diverses pel·lícules. Ha guanyat tres Premis Ondas i el Premi Internacional d'Humor Gat Perich.

  Està col·legiat a la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

  Premis:
  Premis Petxines de la Informació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.