• Arriba a Igualada l'exposició "Il·lusió. Convicció. Llibertat?", sobre les darreres mobilitzacions sobiranistes

  28 agost, 2015
  La mostra recull una trentena de fotografies de Nofre Paqual i Sergi Ferrés fetes en les tres últimes diades de l'Onze de Setembre. L'acte inaugural tindrà lloc avui dimecres, a les 7 de la tarda, a la Galeria del Passatge Vives
  Una de les fotos de la mostra.
  Una de les fotos de la mostra.

  L’exposició "Il·lusió. Convicció. Llibertat?" Crònica gràfica d’un procés impulsat per la societat civil catalana per decidir el seu futur polític aterra avui a Igualada. L'acte d'inauguració forma part dels actes institucionals organitzats a la capital de l'Anoia amb motiu de la Diada i tindrà lloc a les 7 de la tarda a la Galeria del Passatge, al passatge General Vives s/n. La mostra és el resultat d’un treball de tres anys realitzat pel periodista Nofre Pasqual i el realitzador audiovisual Sergi Ferrés sobre les mobilitzacions de les darreres tres diades. L’exposició consta d’una trentena de fotografies, seleccionades pels autors d’entre més de 2.500 instantànies, i pretén recollir l’essència del que ha estat la mobilització ciutadana més gran mai viscuda a Catalunya.

  Les fotografies recullen moments de la mobilització ciutadana de l’Onze de Setembre de 2012 que sota el lema ‘Catalunya nou estat d’Europa’ va treure prop de dos milions de persones al carrer, convocades per l’Assembla Nacional Catalana (ANC); també de la Via Catalana cap a la Independència de l’Onze de Setembre de 2013, quan es va fer una cadena humana des del Pertús fins a Alcanar; i de l’Onze de Setembre del 2014, quan es va convocar una gran V amb els colors de la senyera resseguint el traçat de la Gran Via i la Diagonal de Barcelona i que va comptar amb la participació d’un milió vuit-centes mil persones.

  Produïda per la Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya, la mostra s’ha pogut veure a la seu de la Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya; a la seu central del mateix col·legi, a Barcelona; a Can Alcover –Espai Cultural de l’Obra Cultural Balear a Palma–; i a la sala d’exposicions del Col.legi d’Arquitectes a Vic.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.