• Carlos Enrique Bayo és el proper convidat de l'Experiència de periodista

  26 febrer, 2019

  El periodista d’investigació Carlos Enrique Bayo pronunciarà una conferència aquest dilluns, 4 de març (19h), a la Casa Canals de Tarragona (C/ Granada, 11), en el marc de l’onzena edició del cicle de conferències Experiència de periodista.

  Font:
  Diario Público

  Carlos Enrique Bayo és periodista d’investigació al diari Público. Ha estat corresponsal a Moscú (1987-1992) i a Washington (1992-1996), així com màxim responsable d'Internacional de cinc diaris diferents. Ha estat enviat especial en els conflictes de l’Afganistan, Cambodja, el Pròxim Orient i Armènia-l'Azerbaidjan. També ha cobert esdeveniments històrics, com la caiguda del Mur de Berlín o la matança de Tiananmen. Entre d’altres, ha estat redactor en cap a Diari16 i El Periódico de Catalunya, i director adjunt d'ADN.

  Els periodistes Laura Rosel (20 de febrer), Ricard Torquemada (25 de febrer) i Carlos Enrique Bayo (4 de març) i el fotoperiodista Emilio Morenatti (11 de març) són els convidats d’enguany a l’Experiència de periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació l’Ajuntament de Tarragona.

  L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública.

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.