• Convocat el premi a la Millor Estratègia de Comunicació de l'Anoia

  23 maig, 2019

  Fins el  29 de maig es poden presentar les candidatures. Hi poden optar les empreses de l’Anoia que durant el 2018 hagin impulsat una tasca destacada en l’àmbit de la comunicació corporativa.  

  Lliurament del premi, l'any passat, a l'empresa B-Grup Begudes Igualada
  Font:
  ARXIU UEA

  El guanyador del premi a la Millor Estratègia de Comunicació Empresarial de l’Anoia es farà públic el 20 de juny, a La Nit Empresarial UEA (Unió Empresarial de l’Anoia). Durant l’acte també s’entregaran la resta de guardons que concedeix l’organització a les iniciatives empresarials anoienques més destacades de l’any passat.

  El Premi a la Millor Estratègia de Comunicació Empresarial de l’Anoia és convocat conjuntament per la UEA i el Col·legi de Periodistes de Catalunya amb l’objectiu de posar en valor la tasca dels professionals de la comunicació corporativa. Els guanyadors de les anteriors edicions han estat el centre d’estètica Sílvia Giralt, Dyneke i B-Grup Begudes Igualada.

  Requisits i presentació de candidatures

  .Poden optar al premi qualsevol empresa de l’Anoia que hagi fet una acció destacada en l’àmbit de la comunicació durant el 2018.

  .La recepció de candidatures acaba el 28 de maig. Per optar al premi cal omplir aquest formulari, explicar els motius pels quals es proposa la candidatura, així com adjuntar la documentació que es consideri rellevant per a l’avaluació per part del jurat.

  .El jurat estarà format per vuit personalitats coneixedores de teixit empresarial del territori i amb capacitat tècnica per valorar la qualitat de les propostes.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.