• Dinar "Off the record" a Girona amb Saül Gordillo

  28 març, 2019

  Una dotzena de periodistes conversen amb el director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la CCMA en la trobada organitzada per la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes

  Dinar "Off the Record" amb Saül Gordillo.
  Dinar "Off the Record" amb Saül Gordillo.
  3 abril, 2019
  Autor:
  Anna Estartús

  Una dotzena de periodistes, la majoria col·legiats, han assistit al dinar "Off the Record" que la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes ha organitzat amb el director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la CCMA, Saül Gordillo. En aquestes trobades, el personatge convidat parla sense censura de qualsevol tema que se li proposa, donat que els assistents prenen el compromís de no difondre de cap manera el que s'hi ha parlat. 

  Gordillo (Calella, 1972), va començar a treballar de corresponsal d'El Punt l'any 1989, on després va ser redactor i, més endavant,va formar part de l'equip fundacional d'El Punt Maresme, edició on va exercir de cap de secció, i posteriorment va ser-ne director. També va dirigir El Punt Rubí i va ser redactor en cap d'El Punt Barcelona. A més, va fundar i dirigir la revista mensual de l'Alt Maresme Repòrter, avui desapareguda. Va ser director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) des del 2007 fins que va ser cessat el 2011. També ha estat cap de continguts digitals d'El Periódico de Catalunya. El gener del 2016 va ser nomenat director de Catalunya Ràdio.

  El març de 2006 va fundar amb el llavors periodista Carles Puigdemont l'empresa Doble Utopia, que a través de la seva filial Poliblocs va promoure la primera edició de la Catosfera

  És autor dels llibres Superperiodistes en l'era de la sobreinformació (Editorial UOC, setembre de 2010), Les barbaritats de Fèlix Millet (Ara Llibres, desembre de 2009) i Nació.cat (editat per Mina i Òmnium Cultural, el juny de 2007). També ha publicat  Sobirania.cat. 10 anys de la revolta política catalana a Internet, editat per Creat edicions, que se centra en elpaper del ciberactivisme polític en el moviment sobiranista a Catalunya.

  A més, manté el blog Bloc sense fulls, actiu des del 19 de juliol de 2004, i col·labora en la revista digital Esguard.

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.