• El CPC presenta, a Manresa, l'exposició fotogràfica "Cares de la democràcia"

  18 abril, 2016
  La sala d'exposicions de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes fa una mirada cap enrere i presenta un recull periodístic de fotos dels alcaldes més representatius del Bages des del 1979 fins ara.
  L'exalcalde de Manresa Jordi Valls (primer per l'esquerra) en una imatge de la mostra. (S. Redó)
  L'exalcalde de Manresa Jordi Valls (primer per l'esquerra) en una imatge de la mostra. (S. Redó)

  El maig del 2015 es va celebrar la desena convocatòria municipal electoral ininterrompuda des de la recuperació de la democràcia. La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) ha volgut commemorar aquesta efemèride amb una exposició de trenta fotografies periodístiques d’alcaldes bagencs.

  L’exposició “Cares de la democràcia” s’inaugurarà avui dijous 28 d’abril, a les 8 del vespre, a la sala d’exposicions de la demarcació, a la Plana de l’Om, núm. 6, primera planta, de Manresa, i comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, la diputada de Junts pel Sí Adriana Delgado, i el president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas. A l’acte, també hi assistirà el president de la Demarcació Catalunya Central, Gonçal Mazcuñán, i el comissari de l’exposició Salvador Redó, periodista i cap de fotografia de Regió7. La mostra ha estat possible gràcies a la col·laboració de Regió7 i d’El Pou de la Gallina i al patrocini del Consell Comarcal del Bages.

  La tria de les imatges que s’hi exposen s’ha fet des d’una òptica estrictament periodística. No és una galeria exhaustiva d’alcaldes, sinó instantànies d’alguns dels polítics més representatius de Manresa i del Bages, ja sigui pels anys que va van exercir aquesta responsabilitat o per les decisions que van prendre. Les fotos les signen Enric Badia, Joan Esteve, Andreu Olivé, Marta Pich, Salvador Redó, Josep Rojas, Joan Segon i Enric Villaplana. L’exposició estarà oberta al públic fins el 17 de juliol, dilluns i dimecres de 15.30 a 19.30 i dimarts, dijous i divendres de 9.30 a 13.30.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.