• Els alcaldables manresans es posicionen

  13 maig, 2019

  La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, Regió7, Ràdio Manresa- SER i Canal Taronja TV organitzen un debat conjunt el primer dia de campanya amb els candidats a l’alcaldia de Manresa.

  L'escenari de la sala d'actes a l'inici del debat
  Autor:
  Salvador Redó

  El paranimf de l’institut Lluís de Peguera va acollir, divendres passat, el primer acte de campanya electoral municipal sota el títol “Manresa a debat”. L’acte va ser organitzat conjuntament per Regió7, Ràdio Manresa –SER, Canal Taronja TV i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes. Hi van participar Valentí Junyent (Junts per Manresa), Marc Aloy (ERC), Felip González (PSC), Roser Alegre (Fem Manresa), Andrés Rojo (Ciutadans), Marc Olivé (Primàries Manresa), Ana Querol (Manresa en Comú), Carmelo Plaza (Podem Manresa) i Joan Comas (PP). Enllaç al debat. 

  Els periodistes Jordi Morros i Francesc Serrat van ser els encarregat de moderar el debat que es va dividir en tres blocs. L’ordre de les intervencions i de la situació dels polítics dalt l’escenari es va decidir per sorteig previ entre els participants.  En el primer bloc, els periodistes van formular directament una pregunta a cada candidat. En el segon, cada polític va fer una pregunta directa a un altre polític. I en el tercer, els participants van tenir una intervenció lliure i minutada per poder exposar el seu programa i demanar el vot.

  L’urbanisme de la ciutat, la zona blava, les deficiències de les comunicacions per carretera i per tren amb Barcelona, la revitalització del nucli històric, l’ampliació del parc públic d’habitatges i l’increment  del sòl industrial i l’atracció d’empreses foranes van centrar el debat i va permetre marcar la diferència entre les prioritats polítiques de cada candidatura.

   

  • Joan Comas, PP
   Foto:
   S. Redó
  • Roser Alegre, Fem Manresa
   Foto:
   S. Redó
  • Felip González, PSC
   Foto:
   S. Redó
  • Andrés Rojo, Ciutadans
   Foto:
   S. Redó
  • Valentí Junyent, Fem Manresa
   Foto:
   S. Redó
  • Carmelo Plaza, Podem Manresa
   Foto:
   S. Redó
  • Marc Olivé, Primàries Manresa
   Foto:
   S. Redó
  • Ana Querol, Manresa en Comú
   Foto:
   S. Redó
  • Marc Aloy, ERC
   Foto:
   S. Redó

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.