• En Joel Isaac Piquer guanya el VIII Concurs de Nadales Periodístiques

  14 desembre, 2017

  En aquesta edició hi han participat vuit nens i nenes d'entre dos i deu anys, que han presentat dibuixos protagonitzats, sobretot, per tions, pessebres i estrelles d'Orient.

  El dibuix d'en Joel Isaac Piquer.
  El dibuix guanyador del VIII Concurs de Nadales Periodístiques.
  Autor:
  Joel Isaac Piquer

  Ja tenim dibuix guanyador de la vuitena edició del Concurs de Nadales Periodístiques! L’obra d’en Joel Isaac Piquer ha estat elegida pel jurat per protagonitzar la nadala de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes.

  En Joel Isaac té set anys i ha fet un dibuix que combina perfectament els dos ingredients que demanàvem al concurs: temes nadalencs i temes periodístics, units en la representació d’un pessebre que s’ha convertit en el centre de l’atenció informativa. Els integrants del jurat han valorat la creativitat i els detalls del món de la comunicació que s’inclouen en la nadala: càmeres, focus i una antena que, des de dalt de l’establia, s’encarrega de retransmetre arreu què està passant. L’artista s’endú  un lot de llibres valorat en 50 euros que podrà escollir ell mateix a la Llibreria 22 de Girona, que col·labora en aquesta activitat cedint part del premi.

  El jurat, un any més, no ho ha tingut gens fàcil a l’hora de decidir la nadala guanyadora perquè tots els dibuixos presentats eren molt originals i tenien molta qualitat, però ha fet una menció especial a l’obra d’en Kilian Simon, el participant més jove d’aquesta edició, de només dos anys, que va fer un dibuix titulat El tió multiplicat: una multitud de tions daurats al costat d’una gran estrella també daurada.

  En aquesta edició s’han representat sobretot tions, pessebres i estrelles d’Orient, però amb estils i tècniques ben diferents: des del naïf al collage, passant pels tradicionals llapis de colors o els retoladors. Els vuit nens i nenes que han participat són la Kira Nadal, de 5 anys; en Joel Isaac Piquer, de 7 anys; l’Anna Serra, de 5 anys (però en tenia 4 quan va fer el dibuix); la Mariona Serra, de 9 anys; en Kilian Simon, de 2 anys; la Miranda Simon, de 6 anys; la Júlia Torras, de 10 anys, i la Maria Torras, de 10 anys. Tots rebran un petit obsequi per agrair-los la seva participació al concurs. Fora de termini, ens ha arribat el dibuix de la Maria Meitian Casas, de 12 anys. 

  • Foto:
   Kira Nadal
  • Foto:
   Joel Isaac Piquer
  • Foto:
   Anna Serra
  • Foto:
   Mariona Serra
  • Foto:
   Kilian Simon
  • Foto:
   Miranda Simon
  • Foto:
   Júlia Torras
  • Foto:
   Maria Torras
  • Foto:
   Maria Meitian Casas

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.