• Es donen a conèixer els treballs nominats als guardons del VI Premi Terres de l'Ebre de Periodisme

  16 novembre, 2020

  Dos propostes televisives i una de premsa escrita presentats pels periodistes i col·legiats, Andreu Prunera i Dani Sainz de Aja, i un tercer presentat pel seu coordinador Lluís González, són els treballs que es repartiran els guardons del VI Premi Terres de l’Ebre de Periodisme, atorgat per la Demarcació Terres de l’Ebre del CPC. Cal recordar que en aquesta edició, gràcies a la col·laboració econòmica de l’empresa Repsol, es quadrupliquen els diners destinats a guardons i es repartiran per primer cop un segon i un tercer premi.

  El primer  guardonat s’emportarà 2.000 euros -1.000 més que en les passades edicions-, el segon 1.200 euros i el tercer 800 euros. Els treballs nominats que es repartiran els 4.000 euros de premis són:

  • La història dels oblidats: soldats de l'Ebre al Valle de los Caídos. Reportatge publicat al Setmanari l'Ebre. Autor: Andreu Prunera
  • 26M El Reportatge, sèrie audiovisual emesa a Canal Terres de l'Ebre. Autor: Dani Sainz De Aja.
  • Espais de Saó Fonda. Programa de televisió de 12 capítols emès al Canal Terres de l'Ebre. Presentador i coordinador: Lluís González

  El jurat, format per la catedràtica Amparo Moreno, i pels periodistes Daniel Arasa, Jordi Duran i Fàtima Llambrich, i la tresorera de la demarcació ebrenca del CPC, Anna Ferràs, han escollit els tres premiats atenent a criteris d'investigació i d'aportació d'informació desconeguda, així com pel treball de documentació, pel conjunts de les fonts i la seva diversitat, pel contrast de la informació i per una elaboració que manté les bones pràctiques d'informació sobre temàtiques de les Terres de l'Ebre.

  En l’edició d’enguany han concursat un total de 19 treballs, presentats majoritàriament per mitjans audiovisuals, de premsa escrita i digital del territori,que es van emetre o publicar al llarg del 2019.

  L’acte de lliurament del VI Premi Terres de l’Ebre de Periodisme resta pendent que les condicions sanitàries ho permetin, sigui en format presencial i/o virtual.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.