• Ha quedat constituïda la nova Junta "Ebre Periodisme"

  19 març, 2018

  Amb la presència de tots el membres de la nova Junta i quatre membres de la junta sortint, es va constituir el passat divendres, 16 de març, la nova junta de la demarcació Ebre Periodisme, que encapçala el veterà periodista Josep Baubí.

  Autor:
  Fotos: Anna Ferràs

  La presidenta sortint, Sílvia Tejedor, va obrir l'acte manifestant la ferma voluntat que té el periodisme de la demarcació de continuar endavant, i va agrair als altres cinc membres de la junta sortint que no repeteixen càrrec la feina feta en les darrers quatre anys obsequiant-los, com a record, amb una il•lustració de l'artista local Marta Viladrich.

  Per la seva banda, el president entrant, Josep Baubí va recordar els anys que ja havia format part de juntes prèvies sota la presidència d' Amparo Moreno, agraint també la dedicació als membres que no repeteixen.

  El nou president va manifestar que agafava les regnes de la nova Junta en un moment que, en tancar la seva etapa laboral, podia gaudir de més temps i va esbossar les línies generals del que serà l'acció del nou equip: lluitar contra la precarietat laboral i contra les creixents agressions als periodistes, i a favor de una major descentralització del Col•legi, procurant que aquest tingui més presència a les Terres de l' Ebre, més enllà de la mateixa demarcació. En definitiva, va dir, el nou equip es proposa treballar per la dignitat del periodisme ebrenc.

  Sílvia Tejedor va encoratjar als qui volguessin participar de les activitats del Col•legi a fer arribar a la nova junta qualsevol suggeriment per a organitzar, si cal, grups de treball, i el nou president va recordar que any vinent serà força important periodísticament amb les eleccions municipals 2019 a la vista.

  La Junta de Traspàs de poders i càrrecs va comptar amb l'assistència d'alguns col•legiats de la demarcació i, també, d'algun mitjà de comunicació.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.