• Homenatge als exdegans amb motiu del 35è aniversari del Col·legi de Periodistes

  20 abril, 2021

  Et convidem a assistir virtualment a l'acte-homenatge als exdegans del Col·legi de Periodistes de Catalunya el pròxim dimarts 27 d'abril, a les 18:00h. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya homenatjarà els degans i deganes que han encapçalat la institució en els seus trenta-cinc anys d'història. L'acte tindrà lloc el pròxim dimarts 27 d'abril, a les 18:00h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i podreu seguir-lo a través del canal de YouTube del Col·legi. Una oportunitat per a reconèixer la feina desenvolupada per totes les Juntes de Govern i membres del Col·legi des de l'any 1985. 

  Un total de deu degans han dirigit l'organització des de la seva creació, entre ells vuit homes i dues dones. El primer degà va ser Carles Sentis i Anfruns seguit de Josep Pernau i RiuSalvador Alsius i ClaveraMontserrat Minobis i PuntonetJoan Brunet i Mauri, Sebastià SerranoJosep Maria Huertas ClaveriaJosep Carles Rius i BaróJosep Maria Martí i Martí i Neus Bonet. L'actual degà és Joan Maria Morros i Cuadras qui va assumir el càrrec el novembre del 2019

  Comptarem amb els parlaments dels exdegans i exdegana i les intervencions de la M. H. Sra. Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya; l'Hble. Sra. Ester Capella, consellera de Justícia i l’Il·lma. Sra. Janet Sanz, segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona.

  Cal recordar que el dia 8 de novembre de 1985 el Parlament de Catalunya va aprovar la Llei de creació del Col·legi de Periodistes de Catalunya i el dia 22 de novembre es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. La celebració s'ha ajornat en diferents ocasions a causa de la pandèmia i les restriccions sanitàries. Per aquest motiu, l'acte només podrà seguir-se de manera virtual a través del canal de youtube del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

  1 Comentari

  1. (no verificat)
   Es un honor aquesta conmemoraciò , per esser el primer periodista i persona sorda , col-legiat , sota la Presidència de Salvador Alsius i la Montserrat Minobis . El CPC , fins arà es un espai obert per la Comunitat Sorda , a traves del Magazine de Noticies i Tribuna Oberta Sord Press, presencial en Llengua de Signes Catalana ( LSC) desde el 2002 , fins la data de avui . El periodisme enriqueix a les persones , a la societat , la democracia participativa i els valors etics i socials .

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.