• Ja es poden proposar candidats als Micros 2019

  13 gener, 2020

  La Demarcació Terres de l’Ebre del CPC convida un any més als periodistes ebrencs a proposar candidats per a rebre el MICRO OBERT i el MICRO TANCAT 2019. Aquests guardons pretenen reconèixer persones o entitats de tots els àmbits i sectors que hagen facilitat la feina periodística (obert) o, ans al contrari, que l'hagen dificultat (tancat). El termini màxim per a fer-nos arribar els candidats o candidates és el 16 de gener de 2020. Després mirarem els candidats més votats i, si és el cas, farem una segona ronda.

  Pel que fa a la dinàmica dels Micro Obert i MicroTancat:

  - Podeu proposar fins a un màxim de tres persones, entitats, organismes, etc, de tots els àmbits (cultural, polític, econòmic, social...) en les dues categories. Acompanyeu els noms amb una petita explicació del perquè de la vostra elecció.

  - Recordeu que el Micro Obert vol reconèixer a qui dona facilitats als periodistes per a realitzar la seua feina. Mentre que el Micro Tancat vol ser un toc d’atenció a aquells que dificulten o es mostren poc predisposats a facilitar la tasca periodística.

  - El termini per a fer-nos arribar les vostres propostes és el dia 16 de gener. Després, entre els suggeriments rebuts triarem els candidats als Premis (el tres més votats per cada categoria) i us informarem dels terminis per a fer les votacions finals, si en són necessàries.

  - Els micros es lliuraran en un acte públic presumiblement al mes d’abril de 2020. Abans, però, el dia 24 de gener, en el marc de la primera Nit de la Comunicació es donaran a conèixer els guanyadors o guanyadores dels dos micros, així com el del Micro Daurat. Aquest darrer guardó es va instaurar la passada edició i pretén reconèixer la trajectòria d’un o d'una professional  de la comunicació del nostre territori. En aquest cas la proposta surt de la mateixa junta de la demarcació ebrenca del CPC.

  Animeu-vos i envieu les vostres propostes a: ebre@periodistes.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.