• La Demarcació de Terres de l’Ebre organitza debats electoral amb els alcaldables de les capitals de comarca ebrenques

  10 maig, 2023

  La Demarcació de Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes organitza un any més, i ja en van 20 de seguits, el debat de candidats a les capitals de comarca, Tortosa, Amposta i Gandesa i col·labora amb l’emissora local en el cas de la quarta capital, Móra d’Ebre. Els debats estan oberts a tots els mitjans de comunicació del territori que s’hi vulguen sumar i, un any més, s’emetran en directe en el cas de Tortosa i d’Amposta i en diferit a Gandesa i Móra d’Ebre.

  Els debats es realitzaran a les 19.00 hores, el dia 16 de maig, a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa , amb els alcaldables de la capital del Baix Ebre; el dia 17 de maig al cinema Coliseum, per als alcaldables de la capital de la Terra Alta, i finalment, el dimarts 23 de maig, al Casal Cívic de Gent gran d’Amposta, en el cas dels alcaldables d’esta ciutat. El CPC ha convidat a participar als partits que actualment tenen representació en els diferents consistoris i a aquells partits considerats significatius, que vol dir que tot i no ser-hi a l’Ajuntament sí que tenen representació significativa al Parlament de Catalunya. En el cas del debat de Móra d'Ebre, serà a les 20 hores del dilluns 15 de maig al Teatre la Llanterna de la població. També serà obert al públic i es podrà seguir en directe per la ma mateixa emissor de Ràdio Móra d'Ebre-Cadena Ser. 

  Els debats, organitzats directament pel CPC, seran oberts a la ciutadania, tot i que hi haurà reservat el dret d’admissió i es demanarà que se seguisquen escrupolosament les normes de civisme i de respecte vers als alcaldables participants i vers al públic assistent. Cal dir que les portes es tancaran un quart d’hora abans de l’inici del debat, ja que serà en directe.

  La vicepresidenta de la Demarcació i coordinadora dels debats, Anna Ferràs, ha remarcat que amb els debats «volem col·laborar en fer accessible la informació a la ciutadania, és el seu dret i el nostre deure com a periodistes».

  Alguns dels mitjans que han confirmat que retransmetran el debat dins de la seua programació són Canal 21 Ebre, Canal Terres de l’Ebre, Ràdio Tortosa, Amposta Ràdio, Ràdio Ebre-Cadena Ser, Ràdio Móra d'Ebre-Cadena SER, U-Ràdio, Imagina Ràdio i els mitjans escrits del Diari de Tarragona i el setmanari l’Ebre.

   

   

   


   

   

   

   

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.