• La Demarcació Terres de l’Ebre celebrarà divendres la segona Nit de la Comunicació

  22 març, 2021

  La segona Nit de la Comunicació, organitzada per la Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya, es celebrarà finalment el pròxim divendres 26 de març. Aquesta trobada professional i social pretén ser un acte festiu de trobada dels professionals de la comunicació i alhora marc idoni per a reconèixer la feina feta per aquests professionals i mitjans de la comunicació de les Terres de l’Ebre. Enguany és el marc escollit també per a lliurar els VI Premi Terres de l'Ebre de Periodisme i el Micro Daurat a la catedràtica i periodista, Amparo Moreno.

  Aquesta nit tenen un protagonisme especial aquells periodistes que s’acaben de jubilar o que en destaquen per la seua vida dedicada al món de la comunicació, i també els mitjans de comunicació que en celebren alguna efemèride important. Enguany al llistat d’homenatjats hi ha 7 periodistes i 2 mitjans de comunicació. Els periodistes reconeguts son Luz Acero, Julio Vidal, Guillem Comí, Tomàs Carot, Elies Pujol, Arturo Gaya i  Joana Domènec, i els mitjans Surtdecasa i La Plana Ràdio.

  La Nit de la Comunicació també és un moment on donar la benvinguda als nous col·legiats que s’han incorporat al CPC ebrenc l’últim any i fins al dia de la festa. En total en són 11.

  La Nit de la Comunicació 2021 també és el marc escollit enguany per a lliurar el VI Premi Terres de l’Ebre de Periodisme organitzat també per la Demarcació de l’Ebre del CPC, així com per a obsequiar amb el Micro Daurat a la periodista, en història i catedràtica emèrita del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB, Amparo Moreno. El lliurament dels premis s’ha anat posposant arran de les successives restriccions de mobilitat decretades pel Govern per la Covid-19. De fet, la mateixa Nit de la Comunicació s’ha hagut d’ajornar dos mesos pel mateix motiu. Normalment aquesta festa social i professional es realitza al voltant del patró dels periodistes, Sant Francesc de Sales, al mes de gener.

  Enguany el Premi Terres de l’Ebre de Periodisme té tres finalistes: els periodistes Andreu Prunera i Dani Sainz de Aja i l’equip del programa Espais de Saó Fonda.

  La Nit de la Comunicació 2021 tindrà lloc el divendres 26 de març a l’Hotel Corona de Tortosa, seguint totes les mesures sanitàries recomanades i amb un aforament limitat. A més, està prevista la seua retransmissió pel canal de Youtube del CPC.

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.