• La Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes organitza debats electorals a les quatre capitals de comarca

  13 maig, 2019

  Són oberts a la ciutadania i en el cas de Tortosa, d’Amposta i de Móra d’Ebre es podran seguir en directe per diferents mitjans de comunicació

   

  La Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya, arran de les eleccions municipals del 26 de maig, organitza debats a les quatre capitals de comarca ebrenques. Hi participaran els candidats dels partits que en els anteriors comicis van obtenir representació en aquests consistoris. El primer debat tindrà lloc amb els alcaldables de Tortosa el pròxim dimecres, dia 15, a les 19 hores, a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

  Pel que fa a la resta de debats, a Amposta està previst el dia 20, a les 19 hores, a l'Auditori Municipal; el de Móra d’Ebre, el dia 21, a les 20 hores, al teatre La Llanterna, en aquest cas s’organitza conjuntament amb Ràdio Móra d’Ebre, i el darrer debat serà el de Gandesa, el dia 22, a les 18.30, a la sala del Cinema Coliseum.

  Els debats, que han rebut el suport dels ajuntaments de les quatre capitals de comarca,  són oberts a la ciutadania i s’ha habilitat, en el cas de la capital del Baix Ebre el hashtag #TORTOSA26M, perquè es pugui participar també a través de les xarxes socials. Un periodista serà l’encarregat de monitorar totes les piulades en directe i extreure’n el pols a les intervencions. En els debats a les altres capitals comarcals s’introduirà el hashtag corresponent. A més, els debats de Tortosa i d’Amposta seran retransmesos en directe pel Canal Terres de l’Ebre, Ràdio Ebre-Cadena Ser, Ràdio Tortosa, Ràdio Amposta i Imagina Ràdio, mentre que el de Móra d’Ebre l’emetrà en directe Ràdio Móra d’Ebre-Cadena Ser.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.