• La Demarcació Terres de l’Ebre ens fem gran i superem els 50 col·legiats

  2 maig, 2019
  Lliurament carnets nous col·legiats i precol·legiats.
  Autor:
  Rosa Garcia

  La Demarcació Terres de l’Ebre del CPC hem superat els 50 col·legiats i ho hem volgut celebrar amb el primer acte conjunt  de lliurament de carnets als nous col·legiats. Gràcies a la campanya de promoció per a la col·legiació de principis d’any, a les Terres de l’Ebre s’hi han col·legiat 6 professionals de la comunicació del territori i se n’hi han precol·legiat dos més. Amb les 8 noves incorporacions la demarcació més petita del CPC hem passat de tenir 47 afiliats a tenir-ne 54, i d’1 a 3 pre-col·legiats.

  En la història de la nostra demarcació mai s’havia superat la barrera dels 50 associats, i tampoc se n’havien aconseguit tantes altes en tan poc temps, és per això que s’ha volgut donar la benvinguda a les noves incorporacions amb un petit acte on se’ls ha lliurat atots alhora el document acreditatiu com a nous membres del CPC.

  Aquest carnet, certificat en el cas dels precol·legiats, els atorga tots els drets i deures com a la resta de membres del CPC. Així que a partir d’ara poden participar de totes les activitats que proposem des del Col·legi (borsa de treball, cursos de formació, premis…), i també fer-nos arribar propostes engrescadores, siguen del tipus que siguen, i, si són raonables, mirarem de tirar-les endavant. Ei, i si algú encara no és col·legiat que no s’ho pense dos vegades. Junts podem fer un col·legi més gran però també més fort, al servei de tots nosaltres.

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.