• La IV Nit de la Comunicació reconeixerà nou professionals del periodisme i lliurarà per primer cop el Premi Talent 2023

  17 gener, 2023

  Este divendres 20 de gener la Demarcació de Terres de l’Ebre del CPC celebra un dels seus actes més important, la Nit de la Comunicació.  Esta festa anual vol ser de periodistes i per a periodistes i serveix per a reconèixer la trajectòria de professionals del sector de la comunicació que han treballat a diferents mitjans a l’Ebre en diferents èpoques. Enguany hi ha nou guardonats. En esta quarta edició es lliurarà per primer cop el Premi Talent que recollirà la jove periodista Joanna Pardos.

  Els nou professionals ebrencs que rebran el seu reconeixement divendres són la polifacètica Lluïsa Bertomeu de Deltebre, ha treballat en premsa escrita, ràdio i televisió; Josep Garriga, fill de Gandesa, on va fundar l’emissora municipal, marxant després a treballar en diferents mitjans nacionals; la televisiva Karmele Marchante, que també ha trepitjat tots els mitjans a nivell nacional i estatal; els germans Ramon i Emèlia Miravall, ella va ser la primera locutora de Ràdio Tortosa i ell, col·laborador d’este mitjà uns anys més tard; Josep Parrot, que va ser un dels locutors dels inicis d’Amposta Ràdio; Manel Ramon al cap d'Amposta Ràdio des de fa anys i col·laborar de les televisions locals, entre altres mitjans; el mediàtic i professor Pepe Rodríguez, i la veu radiofònica flixanca Vera Talarn.

  Pel que fa al primer Premi Talent atorgat per la Demarcació, serà per a la jove periodista rapitenca Joanna Pardos. En este cas el Col·legi vol visibilitzar, amb la gran tasca feta en pocs anys per la jove col·legiada sobretot en el món dels documentals i televisiu, que dels territoris perifèrics surt periodisme de qualitat, que s’exporta arreu de l’estat espanyol, i que moltes vegades este talent queda oblidat i no es reconeix prou.

  La IV Nit de la Comunicació tindrà novament com a marc l’Hotel Corona de Tortosa. La festa s’iniciarà a les 20 hores amb els diferents homenatges, que inclouen un acte de benvinguda als vuit col·legiats i col·legiades ebrencs que el darrer any han entrat a formar part del CPC. Seguidament, tindrà lloc un sopar de germanor que vol ser un espai relaxat on els periodistes puguen compartir experiències i complicitats. Si ets periodista o treballes en el sector de la comunicació, encara ets a temps de participar de la festa, escriu a ebre@periodistes.cat.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.