• La junta de Tarragona es presenta davant els col·legiats

  14 juny, 2018

  Un Col·legi inclusiu, que pensi en els joves i sigui capaç d’afrontar els reptes de futur, després d’anys de “moltes dificultats”. Aquests són, a grans trets, els principals objectius de la nova junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, que ahir va presentar davant dels col·legiats el seu projecte pels propers quatre anys.

  Coia Ballesté encapçala la nova junta de Tarragona
  13 juny, 2018
  Autor:
  Laura Casadevall

  “La feina és infinita, però el que tenim clar és que volem treballar tant com puguem”, va dir la presidenta de la Demarcació, Coia Ballesté.

  En aquest sentit, va assenyalar algunes de les línies mestres de l’equip que encapçala: fer un Col·legi inclusiu, “on tothom hi tingui cabuda”, bé sigui formant part de comissions de treball o mitjançant altres fórmules que caldrà estudiar; donar una atenció especial als joves per tal que se sentin representats per l’ens col·legial; i, finalment, impulsar “grans projectes” que permetin al Col·legi adquirir la centralitat que li pertoca a l’espai comunicatiu de les comarques de Tarragona.

  Organitzar uns premis de comunicació de primer nivell, crear una agenda de convocatòries de premsa, optimitzar la seu del Col·legi a Tarragona i la creació d’un viver de periodistes són alguns dels projectes de la nova junta, en alguns dels quals ja es treballa. Així mateix, s’estan dedicant esforços a l’ampliació dels serveis col·legials i a la potenciació de l’oferta formativa.

  La junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya la conformen Coia Ballesté (presidenta), Esteve Giralt (vicepresident), Manel Sastre (tresorer), Josep Baiges (secretari), Mercè Ribé (vocal) i Ruth Troyano (vocal).

   

  • Foto:
   Laura Casadevall

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.