• La Nit de la Comunicació reconeix als periodistes veterans i dona la benvinguda als nous fitxatges del periodisme ebrenc

  29 març, 2021

  La segona Nit de la Comunicació organitzada divendres per la Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya va tornar a ser un acte ple d’emocions, records i reconeixements per als que hi eren a la sala i per a alguns que ens han deixat. 

  Ni les mascaretes, ni el distanciament físic van deslluir ni disminuir l’ambient i el caliu que s’hi crea en aquest acte d’emocions contingudes i tant a flor de pell que en alguns casos explosionen encomanant-se a bona part dels assistents. La festa anual de retrobament del periodisme ebrenc busca reconèixer la trajectòria professional dels periodistes i comunicadors de les Terres de l’Ebre i del nord de Castelló amb lligams amb el nostre territori, així com marcar en el calendari efemèrides importants dels mitjans de comunicació del territori.

  Enguany els homenatjats van ser, a títol individual: Tomàs Carot, Guillem Comí, Arturo Gaya, Julio Vidal, Antonio Cordero, que van recollir el seu reconeixement i van pronunciar tots ells parlaments d'agraïment que van emocionar a més d’un a la sala, així com Luz Acero, Elíes Pujol i Joana Domènech que no hi van poder assistir presencialment, però sí que van seguir l’acte online en temps real. D’altra part, van pujar dos mitjans a l’escenari, La Plana Ràdio, pel reconeixement als seus vint-i-cinc anys de vida, i Surtdecasa per arribar als deu anys d’existència amb una trajectòria ascendent a destacar.

  La segona pota d’aquesta trobada anual va ser la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades al CPC. El darrer any s’hi han incorporat a la gran família del CPC 11 periodistes amb els quals la demarcació més menuda del CPC ha arribat als 71 col·legiats i col·legiades.

  La Nit de la Comunicació 2021 va ser l’escenari escollit enguany per a lliurar el Micro Daurat 2019 a la catedràtica i periodista Amparo Moreno. L’homenatjada no va ser present a l’acte però sí va voler enviar un missatge virtual d'agraïment. De fet, l’anunci del seu atorgament va ser en el marc de la primera Nit de la comunicació, per això aquest retorn. També va enviar un missatge electrònic el degà del CPC, Joan Maria Morros, que va disculpar la seva absència per motius laborals. Un altre dels actes emmarcats enguany en la Nit de la Comunicació va ser el lliurament del VI Premi Terres de l’Ebre de Periodisme del qual informarem en una altra notícia. 

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.