• La nit més esperada de l'estiu

  15 juliol, 2022

  El XII Sopar de Periodistes de Girona aplega una cinquantena de professionals de totes les edats en una vetllada de retrobament després de la pandèmia

  Els assistents al XII Sopar de Periodistes de Girona.
  Els assistents al XII Sopar de Periodistes de Girona.
  14 juliol, 2022
  Autor:
  Jordi Ribot

  És ben veritat que una foto val més que mil paraules: només cal mirar la imatge que acompanya aquest text per veure que la dotzena edició del Sopar de Periodistes de Girona, recuperat aquest estiu després dels dos any de parèntesi per la pandèmia, va ser tot un èxit. Vam ser molts: una cinquantena de persones. I, com sempre, ens ho vam passar molt bé.

  L’escenari va canviar respecte els darrers sopars: vam moure'ns de la terrassa del restaurant Can Veí, a Sarrià de Ter, als jardins del restaurant La Rosaleda, a la Devesa de Girona. De fresca no en vam tenir gaire per culpa de les altíssimes temperatures d'aquests dies, però vam gaudir d'un dels jardins més bonics de la ciutat.

  A partir de les nou del vespre, periodistes de totes les edats i de punts ben diversos de les comarques gironines vam inaugurar l’estiu com mana la tradició: menjant, bevent i conversant. Vam aplegar-nos col·legiats i no col·legiats (molt pocs), redactors, freelances. directius, fotoperiodistes, professionals que treballen en gabinets de comunicació o en la comunicació d’empreses, jubilats, persones que ja no es dediquen al periodisme però que mantenen vincles amb l’ofici, i representants de les noves generacions de la professió (que cada vegada són més!). La barreja funciona i per això aquest sopar és una de les activitats més esperades de les que organitzem des de la Demarcació de Girona.

  El president de la Junta, en Jordi Grau, va fer una petita intervenció havent sopat, durant la qual va reivindicar el comunicat conjunt del Col·legi de Periodistes i el Consell de la Informació sobre la complicitat d'alguns mitjans i periodistes amb les clavegueres de l'Estat. També va agrair als seus predecessors, en Joan Ventura  en Narcís Genís -en Nisso-, tots dos presents a la vetllada, la feina feta al capdavant de la Demarcació de Girona. En Grau va agrair igualment la presència de tots els assistents i va remarcar que una cinquantena de periodistes s'havien excusat per no haver-hi pogut ser. 

  I no va faltar, és clar, la tradicional foto oficial de la trobada, que cada any organitza amb professionalitat i paciència en Jordi Ribot, i que reflecteix de la millor manera possible l’esperit del Sopar de Periodistes.

  Gràcies a tots! Als que vau venir per retrobar companys i als que vau venir sense conèixer quasi a ningú. Mil gràcies als que no us perdeu mai el sopar i als que vau venir per primer cop, als que veniu quan les obligacions us ho permeten i als que no vau poder ser-hi però vau pensar en nosaltres: us vam trobar a faltar. L'any vinent hi tornem!

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.