• La primera temporada del Periodisme Sud es tanca amb l’entrevista d’Irene López a l’expert en big data Carles Agustí

  26 maig, 2021

  Arribem a la recta final de la primera temporada del cicle d’entrevistes Periodisme Sud, organitzat per la Demarcació Terres de l’Ebre del CPC, amb l'entrevista que la col·legiada Irene López realitzarà demà al periodista expert en big data i smart cities Carles Agustí. 

  L’entrevista començarà a  les set de la tarda d’aquest dijous, 27 de maig, i es podrà seguir en directe a través del YouTube del CPC. L’acte està obert a la participació dels periodistes i dels espectadors, que podran fer preguntes i comentaris a través del xat del YouTube el mateix dia de l’activitat o fer-les arribar amb antel·lació al correu ebre@periodistes.cat. Les entrevistes es poden enregistrar i reproduir lliurement als mitjans de comunicació en qualsevol format.

  El cicle Periodisme Sud ha nascut amb l’objectiu d’oferir un espai on els periodistes ebrencs puguin compartir una estona de conversa enriquidora amb l’entrevistat que ells escullen i compartir-ho amb tothom, siga online o en format presencial.  En aquesta primera etapa que es clou demà ha tingut una molt bona acollida per part del públic.

  A la primera temporada del Periodisme Sud els periodistes ebrencs Andreu Prunera, Júlia Albesa, Marina Pallás, Víctor Montecino i Irene López han entrevistat, el subdirector de El Jueves, Joan Ferrús; el director de 5W, Agus Morales; l’escriptora Alicia Giménez Bartlett; la directora de Catalunya Música, Pilar Cugat, i el periodista Carles Agustí, respectivament.

  PERIODISME SUD

  La col·legiada, Irene López, entrevista el periodista Carles Agustí

  DIA: 27 de maig de 2021

  HORA: 19 hores

  YOUTUBE CPC:  https://youtu.be/g62Ig-PUdtM

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.